Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Anica i Robert Kovač u zajedničkom intervjuu otkrili tajnu bračne ljubavi koja traje 22 godine, ali i čijim je stopama poželjela krenuti njihova najstarija kći

Nekadašnja misica Anica Kovač i njen suprug, bivši nogometaš Robert Kovač, već godinu dana žive u Monaku gdje bivši hrvatski nogometni reprezentativac radi kao pomoćni trener nogometnog kluba Monaco. Poznati supružnici obilježili su 22 godine bračne ljubavi i (još jednom!) zaradili status jednog od najskladnijih i najljepših estradnih parova. Nogometna legenda i njegova životna suputnica tim povodom otkrili su u čemu se krije tajna njihove bračne sreće, ali i čijim je stopama svojedobno poželjela krenuti njihova najstarija kći Leticija…

U domu bivše Miss Hrvatske Anice Kovač i nekadašnjeg Vatrenog Roberta Kovača naveliko se slavi. Naime, jedan od najskladnijih poznatih parova obilježio je 22. godišnjicu braka, a tim povodom otvorio je dušu i otkrio u čemu se krije tajna njihove bračne sreće.

‘Ljubavi, što je naša tajna? Ne pričamo i ne viđamo se’, našalila se 45-godišnja bivša manekenka pred kamerama InMagazina i dodala: ‘Kad mi netko kaže ‘skupa ste 22 godine’, čini mi se nekako malo. I za 20 godina bit će mi malo. Ako budemo još toliko skupa.’

Screenshot Nova TV

Jedna od najljepših Hrvatica i njezin životni suputnik proteklih godinu dana žive u Monaku, gdje on radi kao pomoćni trener. Život uz more, kako kažu, jednostavno obožavaju, a i mentalitet ljudi im odgovara.

 
 

Njihova djeca –  18-godišnja kći Leticija, 14-godišnji sin Marko i dvije godine mlađa Viktorija, brzo su se priviknula na nove škole i malo drugačije okruženje, a posebno im se sviđa što je grad siguran i lijep.

 
@anica.kovac

Kako je Anica Kovač otkrila, s dvije godine starijim odabranikom dijeli mnogo zajedničkih interesa među kojima je i – sport. Nekadašnja Miss Hrvatske svojevremeno je obnašala i funkciju izvršne predsjednice karate kluba.

  Advertisement
  Advertisement

Tada je željela da se i njeni mezimci bave drevnim sportom kojeg smatra umjetnošću. Ipak, njihova najstarija kći Leticija iskazivala je velik interes i strast prema nogometu, baš kao i njezin slavni otac.

Leticija Kovač
@belamakeuplada

‘Leticija je imala talent za nogomet, a Robert je smatrao da je to sport samo za muškarce. Eto, zbog toga mi je žao, ali razumijem ga kao oca, želio je da njegova kći bude lijepa i fina’, poručila je zgodna supruga bivšeg Vatrenog koji se nadovezao kako je samo htio zaštititi 18-godišnju mezimicu.

Podsjetimo, Anica i Robert Kovač upoznali su se na zavičajnim druženjima kada je njoj bilo 18, a njemu 20 godina. Nakon pet mjeseci veze jedno drugome rekli su ‘zbogom’ jer su, kako je bivša misica svojedobno objasnila, oboje bili još premladi da bi razmišljali na duge staze.

@anica.kovac

Ona se 1995. okrunila se titulom Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta, a kada ju je tadašnji nogometaš vidio na televiziji, odlučio ju je kontaktirati i među njima je ponovno zaiskrilo.

Pet godina kasnije poznati supružnici izgovorili su sudbonosno ‘da’, pred 500 uzvanika i nedugo zatim preselili u München. Kada je Anica Kovač ostala trudna s prvim djetetom, par se dogovorio da će se ona posvetiti obitelji. Usprkos svim izazovima koje su prošli, njihova ljubav jaka je kao i prvog dana.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE!

Screenshot Nova TV

 

Foto: Instagram / Screenshot Nova TV

Slični članci