Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ana Gruica Uglešić uskočila u badić i zaronila u stakleni bazen okružen snijegom, a sličnu hrabrost pokazala je i Ljupka Gojić Mikić

Poznati Hrvati tijekom siječnja već tradicionalno odlaze na skijanje na različite destinacije u susjednim zemljama. Njihove fotografije na društvenim mrežama otkrivaju kako su snježne radosti prigrlili raširenih ruku te ne skrivaju koliko uživaju u svježem planinskom zraku i suncu. No dvije su poznate dame pokazale iznimnu hrabrost na nijegu.

Ana Gruica Uglešić, splitska glumica i fitness instruktorica, sa suprugom Boranom Uglešićem, 48 – godišnjim uglednim psihijatrom, uživa u talijanskom zimovalištu Alta Badia, smještenom u samom srcu Dolomita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Svoje je prijatelje i obožavatelje počastila video clipom koji je mnoge oduševio jer 40 – godišnju Anu ni niske temperature nisu spriječile da hrabro zaroni u stakleni bazen okružen snijegom.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Sličnu odvažnost pokazala je i Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki s impresivnom karijerom i u inozemstvu, a danas uspješna poduzetnica. Osnivačica brenda Jolie Petite by Ljupka Gojić prvi tjedan u siječnju provela je s obitelji u resortu Kolfuschgerhof, na talijanskim Dolomitima.

Ondje je njezin suprug, naš proslavljeni nogometaš Mihael Mikić, 6. siječnja proslavio 43. rođendan, pa mu je supruga Ljupka odlučili čestitati rođendan i putem Instagrama. Crno-bijelom fotografijom na kojoj Ljupka i Mihael poziraju u skijaškom outfitu od glave do pete sve je oduševila uz rođendansku čestitku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Ali to nije jedina fotografija koja je oduševila vojsku njezinih obožavatelja. Zgodna Ljupka je, baš poput Ane Gruice, nakratko skijaške staze zamijenila kupanjem u vanjskom bazenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Foto: Instagram

Slični članci