Make your day different

Logo Cover

Victoria Beckham već 25 godina svaki dan jede isti obrok, suprug David otkrio što se nalazi na njezinom tanjuru ali i kad je napravila iznimku

Britanska dizajnerica i modna ikona Victoria Beckham već 25 godina svaki dan jede isti obrok, a taj je podatak s javnosti podijelio upravo njezin suprug David Beckham koji je otkrio i što se to točno nalazi na njezinom tanjuru…

David Beckham u podcastu ‘River Café’s Table 4’ slavne britanske kuharice Ruth Rogers, osvrnuo se na činjenicu kako je vrlo emotivan kada su hrana i vino u pitanju, ali da na žalost to sve ne može podijeliti sa svojom suprugom Victorijom. Ona se, naime, drži svog jelovnika pa su tako na njezinom tanjuru svakodnevno posljednjih 25 godina isključivo riba pripremljena na žaru i povrće kuhano na pari.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

David Beckham, 46 – godišnji planetarno popularni umirovljeni nogometaš, otkrio je i kako je njegova supruga svega jednom poželjela isprobati nešto drugo te da mu je to bila jedna od njegovih najdražih večeri.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

‘Emotivan sam oko hrane i vina, kada jedem nešto predivno želim da svi to probaju. Na žalost, u braku sam s nekim tko jede istu hranu posljednjih 25 godina. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko će napraviti iznimku.
Jedino kada je željela pojesti nešto s mog tanjura bilo je kada je nosila našu kćer Harper i to je bilo nevjerojatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sjećam se o kojoj se hrani radilo, no znam da to nije jela otad’, ispričao je David Beckham.

Bivša članica grupe Spice Girls Victoria Beckham u svojim je rijetkim intervjuima isticala kako nikada ne jede hranu prženu na ulju ili s nekim umakom, da ne jede crveno meso, ali ni mliječne proizvode. Od slastica jede samo kolače od voća i to isključivo u posebnim prilikama, a osim na prehrani, vitkoj liniji zahvaliti može na discipliniranom vježbanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Cijenjena modna dizajnerica Victoria Beckham prošle je godine također bila gošća u podcastu ‘River Café’s Table 4’ slavne britanske kuharice Ruth Rogers, a u razgovoru se dotaknula svojih prehrambenih navika koje su tada mnogima ostavile upitnike nad glavom.

Naime, 47-godišnja izabranica nogometnog asa Davida Beckhama otkrila je kako joj je omiljeno jelo svih vremena sol na prepečencu od cjelovitih žitarica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Foto: Instagram

Slični članci