Make your day different

Logo Cover

Victoria Beckham: Obična bijela majica kao ultimativni dokaz da za sjajan stil ne treba puno novaca

Victoria Beckham – britanska dizajnerica i sinonim za bezvremensku eleganciju, postala je kraljica bijelih majica te u posljednje vrijeme u nebrojenim prilikama dokazala kako se pravi stil uistinu ne može kupiti novcem. Ona ih nosi savršeno, a ideju slobodno posudite i same….

Obična bijela majica uz traperice ženstvenog kroja, kombinacija je u kojoj u posljednje vrijeme viđamo neprikosnovenu kraljicu stila Victoriju Beckham. No dok se jedni pitaju što se dogodilo s njenim nekad vrlo istančanim stilom, drugi su postali svjesni da moda ne mora biti uvijek komplicirana te da čak i obična bijela majica može biti savršen dodatak looku, pogotovo kad pričamo o ležernijoj proljetno-ljetnoj street style modi.

No priča o Victorijinim bijelim majicama, koliko god one bile obične, sve je samo ne – obična.

@victoriabeckham

 

@victoriabeckham

 

@victoriabeckham

 

@victoriabeckham

 

@british_mood

Naime, kad su se prije nekoliko mjeseci zaredali europski tjedni mode Victoria se redovno pojavljivala, ne u skupocjenim kombinacijama, već upravo u bijelim majicama. Medijima je tada priznala da je pronašla svoj najdraži komad odjeće te je postala toliko opsesivna njom da je sve dane fashion weeka nosila različite traperice uz identičnu, običnu bijelu majicu. I što se dogodilo? Dogodilo se to da su je sa svih strana salijetali pitanjem gdje je kupila majicu i tada je odlučila i nju uvrstiti u svoju kolekciju za 2018. godinu.

@reebok

“Majica je obična i jednostavna, no dugo sam tražila onu koja će biti savršena baš za mene. Volim da je kroj više muški nego ženski, da nema striktno okrugli okovratnik te da materijal bude čvršći, koji se ne gužva. A kad takvu majicu nisam našla, dala sam je sašiti po svojoj mjeri”, izjavila je nakon što ju je, upravo takvu, uvrstila i u kolekciju. I samim time vinula je u modna nebesa, a pojavljivanjem u javnosti dokazala svima da se dobar stil doista može isfurati i s običnom, bijelom majicom.

Bez natpisa i printa ili s njim, jer i takvi komadi nose njenu proljetno-ljetnu kolekciju.

Fotografije: Instagram, Press

Slični članci