Make your day different

Logo Cover

Victoria Beckham dooobro ‘podbola’ svog nastarijeg sina Brooklyna te dokazala kako ima opak smisao za humor

Victoriju Beckham često kritiziraju zbog njene ozbiljnosti, a poznato nam je i da su joj već odavno nalijepili etiketu ‘one koja se nikada ne smije’ pa je odlučila svima pokazati da itekako ima smisao za humor…

Odgojiti četvero djece, bez humora, to zaista ne bi bilo fer prema djeci pa se Victoria Beckham, slavna pjevačica, dizajnerica i supruga Davida Beckhama, kod kuće definitivno puno smije. Suprotno mišljenjima javnosti koja je često kritizira zbog pretjerane ozbiljnosti. Uostalom, znamo je i kao ‘onu koja se nikada ne smije’ pa je, zahvaljujući društvenim mrežama, ipak možemo upoznati u njenom prirodnom izdanju.

@victoriabeckham

Takva je uvijek kad je u društvu svoje obitelji, a da uz sve ima i dobar smisao za humor dokazala je u posljednjem Instagram postu, fotografijom s najstarijim sinom Brooklynom.

Na prvu se ne vidi ništa smiješno, dok ne pročitate post: ‘To su ti brkovi koje pokušavaš uzgojiti @brooklynbeckham? 🙂 :)… Volimo te oboje <3’

@victoriabeckham

Mama jednostavno nije mogla izdržati da ne podbode njegove nježne, mlade brčiće, sretna što joj se njen već odrastao sin na kratko vratio u rodni London.

Devetnaestogodišnji Brooklyn, poznato je, studira fotografiju na njujorškom Parsons School of Design.

@brooklynbeckham

Doista je odrastao, a kako su fanovi primijetili, što je stariji, s tim brčićima pogotovo, sve je sličniji ocu Davidu.

Ocu i suprugu koji je jučer također malo nastradao, kao još jedna meta Victorijinog humora. On i kćer Harper Seven.

Dakle, tko još tvrdi da je Victoria preozbiljna?

@victoriabeckham

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci