Make your day different

Logo Cover

Veliko slavlje velikana hrvatskog tenisa Ivana Ljubičića

Najbolji tenisač svih vremena Roger Federer je u nedelju osvojio svoju osmu titulu u Wimbledonu, a velike zasluge pripadaju i njegovom treneru Ivanu Ljubičiću, velikanu hrvatskog tenisa

Roger Federer je u 35-oj godini opet u zenitu svoje igračke karijere. Švicarski stroj je opet napravio nemoguće i osvojio najprestižniji turnir teniskog svijeta pobjedivši našeg Marina Čilića. Uz pomoć Ivana Ljubičića osvaja turnir za turnirom, a savjeti iskusnog Hrvata su bili ključni za pobjedu nad Marinom, našim trenutačno najboljim aktivnim igračem.

 

@ivanljubicic

 

U svojoj 15-godišnjoj karijeri Ljubićić je osvojio 10 ATP naslova, Davis Cup s hrvatskom reprezentacijom i brončanu medalju u parovima s Mariom Ančićem na olimpijskim igrama 2004-e u Ateni.Po tko zna koji put Federer je dokazao zašto ga smatraju najboljim na svijetu, a omjer pobjeda i poraza u 2017-oj stoji na impresivnih 31-2.

Uspješnog Švicarca su na dupkom punim wimbledonskim tribinama borila njegova supruga Mirka, i  njihovo četvero djece.  Prizor  Rogerovih sedmogodišnjih kćeri Myal Rose i Charlene, te  nestašnih trogodišnjaka Lennyja i Lea razgalili su srca svih prisutnih. Naime, plavokosi dječaci nisu izgledali pretjerano impresionirani tatinom pobjedom već su potpuno nezainteresirani i nestrpljivi čekali kraj ove spektakularne ceremonije.

 

 

Roger je u emotivnom intervjuu svoju pobjedu posvetio upravo svojoj obitelji, no nije zaboravio spomenuti svog suparnika Marina Čilića odavši mu priznanje za junačku borbu te napomenuo kako se nada da će se uskoro ponovno susresti na terenu.

Fotografije: Instagram, Guliver/CoverImages


Hzzo


Slični članci