Make your day different

Logo Cover

Veliki razlog za slavlje: Lijepa Iva Alilović u slatkom je iščekivanju trećeg djeteta! Ako u obitelj stigne sinčić, znamo mu ime….

Iva Alilović, lijepa supruga proslavljenog rukometaša Mirka Alilovića, danas je na svojem Facebook profilu podijelila sretnu vijest. Ona i Mirko u slatkom su iščekivanju trećeg djeteta, a ubrzo nakon otkrivanja ove male tajne zaredale su čestitke brojnih prijatelja s najljepšim željama.

Iva Alilović, supruga rukometaša Mirka Alilovića, trudna je po treći put. ‘Oops we did it again! Ako bude muško zvat će se Ante’, napisala je Iva Alilović na svojem Facebook profilu uz fotografiju svojih sinčića, sedmogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Matu. Novi član u obitelj stiže početkom sljedeće godine.

Sretnu vijest o skorom dolasku prinovi podijelila sa svojim brojnim prijateljima i pratiteljima. Zgodna diplomirana ekonomistica i bivši hrvatski rukometni reprezentativac bračne zavijete izmijenili su prije sedam godina u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici nakon nešto više od godinu dana veze. U kolovozu iste godine dobili su prvog sinčića, a u kolovozu 2013. godine dobili su i drugog.

U ekskluzivnom intervjuu za Cover Style prije nešto manje od godinu dana Iva je otkrila što misli o stereotipima koje se vežu za supruge uspješnih sportaša, planira li svoju četveročlanu obitelj proširiti za još jednog člana, ali i koja je tajna održavanja strasti u njihovom sedmogodišnjem braku… Tada je maštala o jednom drugom imenu za trećeg sinčića.

‘Već sam izabrala i ime, zvati će se Miho. I bake i djedovi su već dali blagoslov za ime. Osim oca. Malo se šalim, ali ja sam cijeli život sanjala da ću imati tri sina. Oba sam sina rodila na carski rez i moje su trudnoće bile kritične. Godinu dana nakon što sam rodila Matu, ostala sam treći put trudna, ali nažalost izgubila sam tu bebu. Tako da sam zbog svega toga morala napraviti pauzu…Ali, sad već mislimo da bi moglo biti vrijeme za treću bebu. Još jedna i dosta’, otkrila nam je supruga proslavljenog rukometaša.

 

Foto: Privatni album

 

 

Slični članci