Make your day different

Logo Cover

Veliki razlog za ponos! Agrolaguna osvojila čak 4 zlatne medalje u Italiji na najprestižnijem natjecanju u svijetu vina 

Concorso Enologico Internazionale Città del Vino jedno je od najprestižnijih natjecanja u svijetu vina koje okuplja najbolje proizvođače iz cijelog svijeta i vinarima je važna pozornica za predstavljanje njihovih proizvode stručnom žiriju i široj publici.

U degustacijskim sesijama gdje im se pruža prilika da bolje upoznaju vina u konkurenciji i teritorije iz kojih dolaze sudjeluje 60 povjerenika uključujući enologe, kupce, uvoznike, tehničare i novinare iz Italije i inozemstva.

Ove godine, konkurencija je bila izuzetno jaka, s brojnim uzorcima koji su pokazali visoku razinu kvalitete i inovativnosti u vinogradarstvu.

 

 

S osvojene četiri zlatne medalje, na XXII Concorso Enologico Internazionale Città del Vino 2024 Agrolaguna je ponovno dokazala svoju vodeću poziciju u vinskoj industriji.

Zlatne medalje osvojili su Festigia Malvazija Istarska 2023 – u kategoriji svježih bijelih Malvazija, Festigia Castello 2021- u kategoriji crnih vina te Vina Laguna Malvazija Istarska 2023 – u kategoriji svježih bijelih Malvazija i Vina Laguna Terra Rossa 2022 – u kategoriji crnih vina.

Od vinograda do vinarije, svaki korak u proizvodnji vina pažljivo je nadgledan i usmjeren prema postizanju vrhunskih rezultata.

 

‘Uvijek je zadovoljstvo primiti nagradu s međunarodnih natjecanja, a posebno kada dolazi iz Italije, zemlje s dugom tradicijom proizvodnje vrhunskih vina. Osvojiti četiri zlatne medalje za četiri poslana uzorka izvanredan je uspjeh. Čestitam cijelom timu, od vinograda do vinarije, na izvrsno odrađenom poslu i posvećenosti kvaliteti’, izjavio je Josip Barišić, direktor vinarije. 

 

 

@courtney_best/Instagram

 

Foto: Promo

 


Slični članci