Make your day different

Logo Cover

Veliki povratak majstorice krimi-romana! Mary Kubica donosi još jedan napet psihološki triler prepun iznenađenja koji se čita u jednom dahu

Nakon hit romana ‘Dobre djevojke’, Mary Kubica donosi još jedan napet psihološki triler prepun iznenađenja koji se čita u jednom dahu.

‘Pronađi me’ u prijevodu Vesne Valenčić, napeta je priča prepuna iznenađenja, tajni i neočekivanih otkrića te ispričana kroz vizure nekoliko likova.

Roman pokazuje da neki ne prezaju ni pred čime kako bi se pobrinuli da će istina ostati skrivena.

Mary Kubica, Photo by Sarah Jastre

Kubica je svakim objavljenim romanom obarala rekorde i osvajala publiku i kritiku. ‘Pronađi me’ je odmah po objavljivanju dospio na vrhove lista New York Timesa, USA Todaya i Indie Next picka. Čitatelji popularnog Goodreadsa nominirali su ovaj roman za najbolji kriminalistički roman, a našao se i među finalistima za nagradu Audie.

Ova književna poslastica uskoro bi mogla stići i na male ekrane jer je Black Bear Television otkupio prava za seriju.

 

Njeni su romani prevedeni na više od trideset jezika i prodani u više od dva milijuna primjeraka širom svijeta.

‘Smjelo osmišljen, emocionalno razarajući psihološki triler.’ – Publishers Weekly

‘Nemoguće predvidjeti… Kubica vodi čitatelje na sasvim novu razinu prevare i ironije.’ – Booklist

‘Iznenađenja, preokreti i nepredvidiv završetak čine ovaj roman neodoljivim.’ – Library Journal

@aendthesea

RADNJA:

Malu zajednicu potresaju nestanci dvije žene i jedne djevojčice. Jesu li ti događaji povezani? Je li nestale moguće pronaći prije nego bude prekasno?

Najprije je nestala Shelby Tebow. Nedugo zatim, Meredith Dickey i njena šestogodišnja kćer Delilah nestaju nekoliko ulica niže od mjesta na kojem je Shelby posljednji put viđena.

Strah se uvlači u inače mirnu zajednicu. Jesu li ovi događaji povezani? Kako se nešto tako grozno moglo dogoditi u njihovom malom gradu?

Sada, jedanaest godina kasnije, Delilah se odjednom vraća. Svi žele znati što joj se dogodilo, ali nitko nije spreman na ono što će doznati.

Foto: promo/Instagram

Slični članci