Make your day different

Logo Cover

Veliki godišnji horoskop za 2021.: Rakovima konačno na red dolazi ljubav, Ribe će biti u svom filmu, a Vagama ništa neće biti nemoguće ostvariti

Nakon izazovne 2020. svi se nadaju da će nova godina biti manje teška, ugodnija, veselija i slobodnija. Astrolozi predviđaju kako će 2021. biti godina prosperiteta i lijepih trenutaka na emotivnom planu, ali i godina velikih iskušenja i preokreta. U  nastavku otkrijte što 2021. donosi vašem znaku Zodijaka…

Za razliku od 2020., astrolozi su uvjereni da će nam ova godina konačno donijeti sreću. Postat će sudbonosna za sve znakove Zodijaka i donijeti im velike preokrete.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Već s prvim danima nove godine moći ćemo odahnuti i život gledati pozitivnijim očima. Astrolozi predviđaju vrlo sretnu godinu, bogatu događajima i otvorenu ka novim mogućnostima, a evo kakva budućnost očekuje svaki horoskopski znak.

@ninasandbech

Ovan

LJUBAV: Godina će nakratko početi dinamično, no već nakon 7. siječnja osjetit ćete opuštanje koje ste dugo priželjkivali. Utoliko ćete se više moći posvetiti obitelji, voljenoj osobi, i miru koji vam je proteklih mjeseci nedostajao zbog dugog tranzita Marsa po vašem znaku.

 

Samci koji priželjkuju sresti srodnu dušu vjerojatno će prvo uzeti malo vremena za sebe i udaljiti se od svega i svih, a kada napune baterije, poći će u poznata ovnovska osvajanja. Godina će biti ugodna, bez značajnijih turbulencija u privatnoj sferi, stoga su vam na vrata na miran način otvorena. O vama će ovisiti koliko i kako ćete se upustiti u neki bliži odnos.

  Advertisement

Dani za ljubav: 1.1.-9.1., 22.3.-15.4. kad je i Venera u Ovnu, 28.6.-23.7. te 8.10.-6.11.

POSAO: Nakon napornih mjeseci konačno ćete moći malo odahnuti ili barem raditi u nekom umjerenijem tempu. Ono što će obilježiti ovu godinu na poslovnom planu bit će očiti plodovi vašeg prethodnog truda koji će imati i određenu težinu. Vi se, dakako, nećete uspavati, jer je akcija u vašoj prirodi. Na postignutim temeljima gradit ćete dalje.

Nema nikakvih prepreka za učinkovito i uspješno djelovanje pa ćete napraviti još jedan korak naprijed. Financijske kombinacije gradite i provjeravajte na realnim informacijama i ne žurite prilikom stvaranja novih planova. Neka svaki detalj bude, jasan i profesionalan.

ZDRAVLJE I SAVJET: Jupiter i Saturn u Vodenjaku odagnat će blokade koje ste osjećali proteklih godina i dati vam krila da idete dalje. Budite otvoreni za nove ideje i originalna poduzimanja jer će vam ići na ruku. Usto, dopustite si odmor početkom godine kako biste napunili baterije za dalje.

@street.inspired.perfection

Bik

LJUBAV: Godina bi mogla početi osvajački, jer će Mars 7. siječnja ući u vaš znak, gdje je već neko vrijeme i Uran. Svojim ponašanjem vjerojatno ćete iznenađivati sve oko sebe. Malo je onih koji bi mogli prepoznati vašu stabilnu prirodu koja će biti sve, samo ne to. Imat ćete potrebu raspravljati, pod svaku cijenu nešto poduzimati, pokazati svoje kvalitete drugoj strani, što god ona mislila, a rezultati će biti zadovoljavajući.

Najbolji ljubavni savjet ove godine je da prije svake akcije izbrojite barem do sto. Možda vam neće sve biti jasno, no određena suzdržanost davat će vam bolji vjetar u leđa nego skakanje bez promišljanja.

Dani za ljubav: 9.1.-2.2., 15.4.-10.5. kad je i Venera u Biku, 23.7.-17.8. te od 6.11. do kraja godine.

POSAO: Unatoč neočekivanim postupcima (zbog Urana u vašem znaku!), vaš status ove će godine vjerojatno biti ojačan, a položaj u karijeri naglašen. Računajte neće sve ići glatko, jer ćete se svako malo morati suočavati s nizom iskušenja kroz nesuradnju s autoritetima (neki vas neće lako prihvaćati i obratno) ili pak kroz ne sasvim realne ambicije.

Idite korak po korak i držite se svojih principa, ali budite dovoljno otvoreni za mogućnost promjena. Samo prilagodljiv pristup donijet će i stabilne rezultate, a vama olakšati put do cilja. Što se tiče potpore drugih (bilo po idejama ili materijalno!), očekujte promjene. Neki će vas suradnici napustiti, a neki novi doći.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ne skačite na prvu loptu čak i ako vam se čini da trebate. Vaš stil podrazumijeva staloženost koja će vam nedostajati. Zato se držite one poznate ‘strpljen, spašen’. Da biste funkcionirali uspješno i bili zadovoljni, uvijek prvo pogledajte kamo vas može odvesti određeno postupanje.

@maralafontan

Blizanci

LJUBAV: Oni koji vjeruju u svoje ideale ove godine neće odstupati od njih. U konačnici, to će biti dobro, jer će ih upravo oni navoditi na ispravne poteze u ljubavi. Neki bi mogli ostvariti svoje snove, no računajte da će sve ići i kroz određene promjene ili zahtjevnosti na temu drukčijeg pristupa ljubavi.

Budite prilagodljivi, jer ćete trebati rasčistiti neke stvari u odnosima i to zbog dvije pomrčine u vašem prirodnom 7. polju braka i odnosa u Strijelcu (oko 26. svibnja i 4. prosinca!) Ako tada trebate nešto odlučivati, učinite to nekoliko dana nakon tih datuma i prije svega – držite se činjenica. Sve se može, ali mora.

Dani za ljubav: 2.2.-26.2., 10.5.-3.6. kad je Venera u Blizancu te 17.8.-11.9.

POSAO: Pred vama je godina u kojoj ćete dobiti priliku za usavršavanje svojih znanja. Planirate li studirati, uspjet ćete upisati ono što želite ili bar nešto srodno tome. Uglavnom, bit ćete zadovpljni. Studenti i učenici ostvarit će uspjehe koji će ostaviti dugotrajne posljedice na njihovu karijeru, a oni koji rade, vjerojatno će poći na stručno doškolovanje.

Pri svemu i dalje stoji da se rukovodite realitetima i provjeravate činjenice, jer kvadratni Neptun i dalje povremeno može raditi zbrku. Ponekad ni vama samima neće biti jasan vaš status, bilo u poslu ili da se školujete. Ipak, ne čačkajte previše, već samo radite koliko god možete, a rezultati će doći. Imat ćete kvalitetne ideje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ništa čemu zaista težite neće zaživjeti bolje ako to ne sagledate iz svih kuteva i na sve načine – nadahnuti svojim željama, ali i uvažavanjem grube realnosti. Ne žurite ako nije nužno. Budite otvoreni za neke mogućnosti i promjene koje u startu možda i ne vidite.

@vbulusheva

Rak

LJUBAV: Bit će vam malo lakše i jednostavnije održavati dobre odnose nego prošle godine, ali još će vas povremeno mučiti iskušenja zbog opozicionog Plutona u Jarcu. Sve će izgledati puno bolje nego proteklih godina. Mnogi Rakovi konačno će se moći posvetiti voljenoj osobi bez straha da će biti pogrešno shvaćeni.

Postat ćete otvoreniji za ljubav, stoga ćete zračiti bolje te biti društveniji i komunikativniji. Generalni dojam ove godine bit će kao da vam je netko skinuo teret s leđa i sad napokon možete slobodno krenuti dalje. Zbog toga ćete uživati više nego inače.

Povoljni ljubavni dan: 26.2.-22.3., 3.6.-28.6. kad je Venera u Raku, te 11.9.-8.10.

POSAO: Napokon ćete lakše surađivati s drugima. Odnosi na radnom mjestu vjerojatno će se poboljšati, a time vas i motivirati da bolje radite i osjećate se ugodnije. Ne očekujte bajke, ali sivilo i po vas neugodno ozračje jednostavno će nestati. Imate li neki poslovni san, sada ćete ga moći pretvoriti u djelo.

Svi koji se bave kreativnim radom imat će priliku djelovati više nego donedavno i tako biti vidljiviji drugima. Oni koji još traže posao (čime god se bavili!), moći će sklopiti ugovore lakše i jasnije. Otvorenost, kao i potpora drugih, ojačat će i biti prisutna tijekom većeg dijela godine, izuzev prijatelja – s njima profesionalna suradnja ove godine nije stabilna. U toj temi najbolje je da se strogo držite pravila struke ili odvojte prijateljstva od posla.

ZDRAVLJE I SAVJET: Priuštite si kvalitetan odmor nakon par napornih godina. Slijedite svoj unutrašnji glas pa ako treba, odlučite hoćete či ga provesti u društvu ili sami. Imate pravo na svoj život, najviše slušajte svoju intuiciju. Ove godine ona će vam dati samo plodove.

@streetstyle_belgrade

Lav

LJUBAV: Većina ove godine bit će obilježena okušajima da bolje razumijete drugu stranu, udovoljite joj ili baremm sagledate stvari u pravom svijetlu. Stellium u Vodenjaku i u opoziciji na vaš znak učinit ćeprivatni život dinamičnim.

Pripremite se na mnoga pitanja, dakako i iskušenja, a do odgovora pokušavajte doći staloženo i taktično. Slušajte i slijedite svoj unutrašnji glas. Uvidite li da vam je nešto previše, zapamtite da imate pravo na odmak. Ako je potrebno, distancirajte se.

Dani za ljubav: 1.1.-9.1., 22.3.-15.4., 28.6.-23.7. kad je Venera u Lavu te 8.10.-6.11.

POSAO: Ono što ste dosad dogovorili učvrstite i održavajte na toj razini koliko god možete. Ne očekujte neke velike suradnje, a ako vam budu ponuđene. Računajte da pritom najprije treba provjeriti sve činjenice i realitete pa i pravnu osnovu stvari, a to neće ići baš brzo.

Naoružajte se strpljenjem. Ako znate da ne ovisi sve o vama, budite prilagodljivi. Vaš položaj i status ove godine vjerojatno će oscilirati pa odolite iskušenju uspoređivanja ili pak živciranja zbog nejasnih okolnosti. Čuvajte ono što imate i što ste postigli, jer doći će vrijeme kad će to zaživjeti na najbolji mogući način. Očekujte godinu iskušenja, pogotovo u suradnjama.

ZDRAVLJE I SAVJET: Smanjite očekivanja glede ‘briljantnih odnosa’ s drugima. Sve će biti zahtjevnije nego što mislite. Budite tihi, prilagodljivi i usvojite lekcije poniznosti i tolerancije. Ovaj put vaša bučnost neće dobro proći. Imajte to na pameti u svakoj situaciji u kojoj se zateknete.

@ninasandbech

Djevica

LJUBAV: Tijekom većeg dijela ove godine ljubav vam neće biti u prvom planu, jer će se glavni tranziti odvijati u nekim drugim područjima života. To ne znači da ljubavi neće biti, a ona će biti mirna, ‘uhodana’ i sigurna, baš kako i volite. Ako ste još sami, izlazit ćete i zabavljati se na diskretan i umjeren način.

Nakon 6. studenog vaši ljubavni odnosi će se intenzivirati. Tražite lo srodnu dušu, odazivajte se na druženja, jer ćete upoznati nekoga značajnog. Oni koji imaju djecu bit će zadovoljni njihovim postupcima i uspjesima.

Dani za ljubav: 9.1.-2.2., 15.4.-10.5., 23.7.-17.8. te od 6.11. do kraja godine.

POSAO: Vrijedni po priodi, nastavit ćete graditi dalje, a ono što će obilježiti ovu godinu su i povećane zahtjevnosti na radnom mjestu. Moguće je da će ono što radite dobiti na težini ili značaju, a vi ćete vjerojatno biti prepoznati. Istovremeno se ne zanosite nekim ludim idejama koje će vam možda padati na pamet, jer ih nećete uvijek moći uklopiti u svoj posao.

One će biti dobre i originalne, ali možda nije sad trenutak da ih ostvarite. Arhivirajte ih za kasnije, a ono što radite, radite najbolje što znate. Tako ćete biti primjer drugima, a ni zadovoljstvo neće izostati. Oni koji su možda bez posla, ove bi ga godine konačno mogli pronaći.

ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro znate da se malim koracima prelazi jednaka udaljenost kao i velikima pa se tako i ponašajte. Budite ono što jeste i osvojit ćete sve simpatije svijeta. Također, nastojte biti realni u svojim očekivanjima, posebno kada se radi o odnosima s drugim ljudima.

@street.inspired.perfection

Vaga

LJUBAV: Krupnije i sporije planete (Saturn i Jupiter) u Vodenjaku, a istovremeno u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i djece, mnogim Vagama donijet će zanimljive ljubavne dogodovštine. Pred vama je nešto intenzivnija ljubavna godina i to vrlo vjerojatno na vašu radost. Već vezani ojačat će svoju naklonost i pokazati više kreativnosti, ali i biti spremniji češće izražavati ljubav prema voljenoj osobi.

Samci će imati brojne prilike za izlaske i zanimljiva druženja u kojima će istinski uživati. Neki mlađi parovi mogli bi ove godine postati sretni roditelji. Teško da će vas išta poremetiti u ostvarivanju vaših ljubavnih želja.

Povoljni dani za ljubav: 2.2.-26.2., 10.5.- 3.6. te 17.8.-11.9. kad tranzitira vaš znak.

POSAO: Sve Vage koje se bave kreativnim radom, sportskim djelatnostima, radom s djecom ili mladima, izvedbenim umjetnostima i sličnim ove će godine dobiti priliku pokazati što znaju na najbolji mogući način.

Ono što će tome povremeno donositi nemir jesu prolazne turbulencije u potpori drugih da sve to ostvarite pa se prije svega oslanjajte na svoje vlastite snage. Kako god bilo, doći ćete do rezultata ili barem biti prepoznati. Cijelu godinu osjećat ćete se bolje, imati više snage i više motivacije na rad, bez obzira na to što radite. Utoliko ćete imati i bolje rezultate, a u poslu ćete i više uživati. Neki će s lakoćom raditi i zbijati šale te tako uveseljavati svoje kolege.

ZDRAVLJE I SAVJET: Za vas ništa neće biti nemoguće, no trebate posvetiti više pozornosti običnim životnim navikama. Uredite ritam aktivnosti i odmaranja prema kriterijima učinkovitosti i onog što vam donosi zadovoljstvo. Ne zaboravite na umjerenost i ravnotežu.

@vassia_kostara

Škorpion

LJUBAV: Godina će možda početi burno pa nastojte ostati hladne glave. Mogući su potezi pod svaku cijenu, ‘na silu’ ili ‘kud puklo da puklo’ pa nemojte nasjedati na to – bilo da ste vi ili druga strana u takvom iskušenju. Smirite se i suzdržite.

Od ožujka će sve teći mirnije i biti jasnije, no i dalje će vam Uran donositi povremene nemire. Najbolje je da se naviknete i nađete način da nadilazite takve zamke. Oslonite se na svoju intuiciju. Ona će vam i u najzahtjevnijim trenutcima biti nepogrješiv vodič.

Dani za ljubav: 26.2.-22.3., 3.6.-28.6. te naročito 11.9.-8.10. kad je Venera u Škorpionu.

POSAO: Posao vam možda neće biti u prvom planu ove godine, ali ćete se svakako ponekad osjećati kao da ste na raskrižju s kojeg trebate krenuti ispočetka. Teško ćete se prilagođavati zahtjevima okoline i suradnjama s drugima. Stoga je najbolje da svoja poslovna očekivanja smanjite i naoružate se strpljenjem.

Sve ono što ste dosad stvorili ostat će takvo, ali uz uvijet da sami ne uprskate nervoznim ili nerealnim ambicijama. Najpametnije je mudro održavati status quo i baviti se drugim temama koje će možda biti otvorenije u vašoj svakodnevnici nego poslovne prilike. Ispunite svoj život treniranjem suzdržanosti i tako ojačajte karakter za budućnost.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ne dopustite da vas izazovni tranziti bacaju naokolo. Jači ste od njih, a ključ svih zahtjevnih situacija bit će u umjerenosti i suzdržavanju od reagiranja u trenutku. Kao osoba jake introspekcije, vi to možete i budite toga svjesni. Samo se sjetite.

@vassia_kostara

Strijelac

LJUBAV: Pred vama je zanimljiva ljubavna godina. Isprva će se činiti kao da vas ljubavni događaji mimoilaze (jer će se tranziti odvijati u drugim sferama), no s druge strane, čak tri pomrčine će se odvijati povezano s odnosima.

To znači da će nakon ‘suše’ uslijediti dani kad će se na dnevnom redu pojaviti teme odnosa, a vi ćete sve to morati rješavati. 26. svibnja i 4. prosinca slijede eklipse u Strijelcu pa budite suzdržani u ponašanju. S druge strane, 10. lipnja je eklipsa u Blizancu i u vašem prirodnom 7. polju odnosa i braka. Sve odluke donosite barem dan ili dva kasnije, jer će tada sve biti jasnije.

Dani za ljubav: 1.1.-9.1. kad je u vašem znaku, 22.3.-15.4., 28.6.-23.7. te 8.10.-6.11. kad je opet u Strijelcu.

POSAO: Tijekom cijele godine jačat će komunikacije i kontakti, a mnogi od vas mogli bi zbog posla i putovati. Vama to neće biti nimalo teško, no način na koji radite ili vaša pozicija na radnom mjestu neće uvijek biti stabilna i mirna. Moguće su promjene koje će neki doživjeti kao stres, no opoćenito gledajući, uz staložen pristup i diplomatsku komunikaciju moći ćete sve to nadići.

O vama i vašem pristupu ovisit će kakve ćete odnose imati s kolegama, hoće li vas podržati i voljeti ili obratno. Ne žurite i gledajte da se u svakom slučaju poštuju određeni profesionalni standardi, jer ponekad će jedino oni biti siguran temelj i oslonac u pitanjima što i kako dalje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Možete se razmahati i uživati u slobodi, ali ne takvoj da njome ugrožavate druge. Imajte to na pameti kad budete ulazili u priče koje će vas nadahnjivati. Posebno nježni budite prema mladima i djeci. Vaš stav da svatko sve može, ne drži uvijek vodu. Nekad su potrebne granice.

@street.inspired.perfection

Jarac

LJUBAV: Nakon protekle godine, kad vas je Jupiter pomazio, vaše će samopouzdanje biti veliko pa ćete s lakoćom pristupati drugim ljudima i biti otvoreniji. Tako će mnogi Jarci, koji su još sami, moći naći ljubav, a već vezani tiho će uživati u društvu voljene osobe.

Sve će im biti po mjeri, ali nimalo dosadno, jer će Uran iz Bika stalno donositi nove romantične situacije u kojima će istinski uživati. Nakon 6. studenog, kad Venera zasjedne u Jarca, sve će se pojačati, vi proljepšati, a ljubavni život intenzivirati. Isti planet će vas počastiti tranzitom po vašem znaku dulje nego inače i donijeti lijepe ljubavne prilike.

Povoljni dani za ljubav: 9.1.-2.2. kad je Venera u Jarcu, 15.4.-10.5., 23.7.-17.8. te od 6.11. do kraja godine.

POSAO: Svjesni da je iza vas uspješna godina, samo ćete nastaviti raditi dalje i to vjerojatno već od početka ove godine. Teško da će vas išta moći zaustaviti, a za ovu godinu bit će karakteristično da ćete neke invencije i originalnosti pokušati uklopiti u posao.

To će za vas biti novi izazov. Računajte da neće baš sve biti brzo prihvaćeno, ali vaše samopouzdanje i argumentiranost kod prezentacije istih, kao i kvaliteta prethodnih rezultata, uglavnom će vam ići u prilog. Bit će potrebno utanačiti neke detalje kako bi sve krenulo jasno i maksimalno profesionalno, a to vam je ujedno i najdraže. Nema većih prepreka, znat ćete spojiti praktičnost i maštu. Samo radite dalje.

ZDRAVLJE I SAVJET: Što zamislite, to ćete i ostvariti. Ovaj put neće biti nikakvih težih tranzita koji bi vas sputavali. Ako se razmašete, pazite jedino da se ne osilite u svom silnom uspjehu. Ostanite kakvi jeste – normalni, skromni i vrijedni te staloženo uživajte u onom što činite.

@street.inspired.perfection

Vodenjak

LJUBAV: Zbog Satuna i Jupitera u vašem znaku, ove ćete godine vjerojatno biti u središtu pozornosti. Neće vam uvijek biti lako, no uz pametan pristup moći ćete ostvariti mnogo za sebe, ali i za drugu stranu. Vi ste onaj jezičak na vagi koji će imati težinu. Sve vaše odluke imat će posljedice na dulji period.

Pazite što i kako odlučujete za sebe i za zajednički život. Promislite više puta i sve će biti u redu. Posebno obazrivi budite u dane oko 10. lipnja kad će biti pomrčina u Blizancu i vašem prirodnom 5. polju djece i ljubavi. Ne žurite i odlučujte barem dan ili dva kasnije, tada će sve biti bistrije.

Periodi za ljubav: 2.2.-26.2. kad je Venera i u vašem znaku, 10.5.-3.6. te 17.8.-11.9.

POSAO: Mnogi poslovni potezi i događaji ove se godine neće moći ostvariti bez vas. Vjerojatne su ponude koje će u vama izazivati dvojaki osjećaj. S jedne strane, sve će izgledati kao savršena prilika za vaš profesionalni razvoj, no s druge u paketu dolaze i određena odricanja, puno napora pa i žrtvovanja.

O vama će ovisiti koliko ćete biti spremni prihvatiti i jedno i drugo. Uspijete li pomiriti sve te zahtjeve, možete ući u neku poslovnu priču koja će ostaviti trajne rezultate po kojima biste mogli biti zapamćeni. Dobro preispitajte sebe, svoje snage i motive prije takva rada. Bit će i situacija koje će vas živcirati pa je važno da nađete način da to nadvladate.

ZDRAVLJE I SAVJET: Bez vas bi život bio dosadan. Ovaj put ćete to moći dokazivati i pokazivati drugima gotovo svaki dan godine. Ipak, vodite računa da u tome ne pretjerate, jer drugim ljudima ponekad treba vremena da se naviknu na eksperimente koji su vama svakodnevnica.

@street.inspired.perfection

Ribe

LJUBAV: Većinu ove godine ćete provoditi u svom svijetu, a snaga vaše intuicije bit će golema, jača nego inače. Zbog toga ćete se radije povlačiti i manje vremena provoditi u društvu. Neće vam biti loše, no pazite da zbog boravka ‘u svom svijetu’ ne zapostavite voljenu vam osobu.

Izmislit ćete ono čega možda realno nema i bit će vam dobro. Nakon 6. studenog Venera je u vašem prirodnom 11. polju prijateljstava i društvenosti, a to će vas potaknuti da više izlazite i uživate s drugima.

Dani za ljubav: 26.2.-22.3. kad Venera tranzitira vaš znak, 3.6.-28.6. te 11.9.-8.10.

POSAO: Dvije pomrčine u vašoj 10. kući karijere i statusa (u Strijelcu), i to 26. svibnja i 4. lipnja, ovu će vam godinu učinti zahtjevnom po pitanju posla. Očekujte promjene, bilo kroz ponude ili nešto što možda niste očekivali.

Sve je otvoreno i moguće, a ako tada nešto odlučujete, učinite to barem dan ili dva kasnije, jer će tad situacija biti jasnija, a vi bistriji. Držite se realiteta i provjeravajte činjenice. Većinu godine vaš fokus neće biti na poslu, ali će se u pozadini ‘kuhati’ ideje. Kad sve sazrije, stvari će isplivati van kroz mogućnosti promjena. Za početak osvijestite što želite i kakva su vam očekivanja po pitanju posla.

ZDRAVLJE I SAVJET: Možete uživati u svom filmu koliko god hoćete, no ako primijetite da vas gledaju pomalo čudno, potrudite se biti otvoreni ili bar prepoznati tuđa očekivanja. Malo više realnosti ne bi škodilo ove godine – čisto da ne odlutate predaleko.

Foto: Instagram

Slični članci