Make your day different

Logo Cover

Velika tuga u životu Jennifer Garner! Holivudska glumica emotivnom objavom (i nikad viđenim fotografijama!) oprostila se od voljenog oca

Holivudska glumica Jennifer Garner proživljava najteže trenutke. Naime, njezin otac William Garner preminuo je u dobi od 85 godina, a točan razlog smrti obitelj je zasad odlučila zadržati za sebe. Bivša supruga glumca i redatelja Bena Afflecka ne krije koliko je shrvana zbog odlaska najvažnijeg muškarca iz njezinog života, a od njega se oprostila nikad viđenim fotografijama i riječima koje slamaju srca…

William Garner, otac holivudske zvijezde Jennifer Garner, preminuo je u 86. godini života, a vijest o njegovoj smrti potvrdila je 51-godišnja glumica na Instagramu, piše Page Six.

Iako točan uzrok smrti nije navela, zvijezda filma ‘Od klinke do komada’ otkrila je kako je cijela obitelj bila uz pokojnika do njegovih zadnjih trenutaka, a posebnu zahvalu uputila je medicinskim djelatnicima koji su se brinuli o njemu tijekom posljednjih mjeseci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

‘Moj je tata preminuo mirno u subotu popodne. Bili smo s njim, pjevali ‘Amazing Grace‘ dok nas je napuštao… Jesmo li ga otpratili na drugu stranu ili uplašili, pitanje je sad. Iako smrt 85-godišnjeg starca koji je živio zdrav, prekrasan život nije tragedija, znam da je tuga neizbježna i čeka iza svakog ugla’, započela je glumica emotivnu objavu te, unatoč gubitku, osvrnula se na život svog oca i zahvalila mu za njegovu nježnost i tihu snagu.

‘Bilo to zbog njegovog vragolastog osmijeha ili uloge uvijek strpljivog oca, zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vodstvu i vjeri’, nastavila je te uputila zahvalu i zdravstvenim djelatnicima koji su o njemu skrbili tijekom posljednjih mjeseci.

‘Vaša briga produžila je tatin život i dala mu vremena da bude na svojim omiljenim mjestima, okružen kćerima i unucima, navijajući za svoje voljene Aggiese, kao kapetan broda, a najviše od svega, pored svoje supruge s kojom je proveo 59 godina, naše mame. Ima toliko toga za reći o mom tati – moje sestre i ja nikada nećemo prestati pričati o tome koliko je bio divan, stoga trpite, no danas dijelim ova sjećanja sa svojom zahvalnošću prema ljubaznom i briljantnom čovjeku, ocu i djedu, kao i svom nasljeđu ljubavi koju je ostavio za sobom’, zaključila je glumica svoju objavu koju je popratila nizom dosad neviđenih fotografija iz djetinjstva koje uključuju neke od njezinih najljepših obiteljskih uspomena i dogodovština s ocem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Junakinja serije ‘Alias’ odrasla je u Zapadnoj Virginiji uz oca Williama, majku Patriciju Ann i sestre Melissu i Susannah. Njezini roditelji u siječnju su proslavili 59. godišnjicu braka, a glumica je tada podijelila njihovu zajedničku fotografiju, piše Page Six.

Glumica je imala vrlo blizak odnos s pokojnim ocem, a skupa su 2016. godine snimili i reklamu za američku banku Capital One.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci