Make your day different

Logo Cover

Velika tuga u životu Jennifer Aniston! Preminuo je muškarac koji ju je bezuvjetno volio, a slavna glumica od njega se oprostila dirljivom porukom

Holivudska glumica Jennifer Aniston proživljava teške životne trenutke. Njezin otac John Aniston, američki glumac, preminuo je u petak u dobi od 89 godina

Jennifer Aniston u ponedjeljak je objavila na Instagramu kako je njezin otac preminuo 11. studenog, a od voljenog oca oprostila se dirljivom porukom i nikad viđenim fotografijama.

John Aniston bio je najpoznatiji po glumi Victora Kiriakisa u popularnoj TV seriji ‘Days of Our Lives’ od 1985.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

‘Dragi tata…⁣ John Anthony Aniston. Bio si jedan od najboljih osoba koje sam ikad poznavala. Zahvalna sam što si otišao na nebu u mir i bez boli. I to 11. 11. – ništa manje! Uvijek si imao savršen tajming. Taj broj će zauvijek vrijediti još više ta mene. Voljet ću te do kraja vremena. Ne zaboravi nas posjetiti’, poručila je shrvana Jenn koja je na Instagramu objavilu crno-bijelu fotografiju sa svojim ocem iz djetinjstva.

John Aniston je u lipnju ove godine dobio Emmy za životno djelo za svoju dugogodišnju ulogu u toj dugovječnoj TV seriji.

@allthingsaniston

Glumac je iza sebe ostavio i sina Alexa Anistona i njegovu majku Sherry Rooney s kojom oženio 1984. Njegova prva supruga i Jenniferina majka, Nancy Dow, preminula je još 1980. godine.

@interviewmag

Foto: Instagram

Slični članci