Make your day different

Logo Cover

Vedran Ćorluka i Franka Batelić: Nikad zaljubljeniji!

Jedan od najatraktivnijih hrvatskih reprezentativaca koji trenutno igra za nogometni klub Lokomotiv Vedran Ćorluka i njegova prelijepa djevojka Franka Batelić su se nakon idiličnog ljetovanja i uživanja u intimnoj atmosferi zabačenih grčkih obala vratili svojoj svakodnevici u Moskvi u kojoj su svili svoje ljubavno gnijezdo.

Koliko su Franka i Vedran nakon pet godina veze još uvijek beskrajno zaljubljeni jedno u drugo, vidljivo je iz svake objave njihovih zajedničkih fotografija koje ovaj markantni nogometaš ponosno dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Nakon romantičnog ljetovanja na kojem su intimnim slavljem proslavili petu godišnjicu svoje ljubavi, par se vratio u rusku metropolu gdje će se Vedran nakon povrede Ahilove pete ponovno vratiti svojim klupskim obavezama.

Kažu da je dom tamo gdje je srce, a to zasigurno najbolje zna Franka koja je Vedranu bezuvjetna potpora posljednjih pet godina te nije uopće dvojila kada je morala okrenuti svoj život naglavačke i zbog ljubavi ga preseliti u ‘grad na pet mora’.

 

@corlukav05_14
@corlukav05_14
@corlukav05_14

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci