Make your day different

Logo Cover

Vatreni Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija uplovili u bračnu luku! Mladenkina vjenčanica ostavlja bez daha…

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija svoju ljubav okrunili su brakom! Sudbonosno ‘da’ izrekli su u u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu, a prve fotografije njihovog bajkovitog dana već su preplavile društvene mreže…

Tin Jedvaj, 26 – godišnji nogometaš danas je oženio svoju dugogodišnju djevojku Dinu Dragiju. U bračnu luku uplovili su u varaždinskoj župi, a bliski prijatelji para objavili su fotografije i snimke ceremonije, ali i mladenkin završni ‘look’.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

 

Frizer Zvonimir Franić i vizažist Karlo Rusan zaslužni su za besprijekorno vjenčano izdanje lijepe Dine Draginje, inače magistre međunarodnih odnosa i diplomacije.

Za svoj dan iz snova Dina je nosila dugu, elegantnu vjenčanicu s detaljem čipke, koja se na dnu širi u sirena kroj.

@croatianstyle/ Instagram Story Screenshot

Jedan od gostiju, Andre Ljustina, prijatelj mladenaca, na svom Instagram profilu podijelio story iz crkve u kojoj se održao svečani obred, a na kojem se vidi trenutak nakon što je svećenik mladence proglasio supružnicima.

@croatianstyle/ Instagram Story Screenshot

Ceremonija se potom nastavila u jednom parku, a za drugi dio Dina se preodjenula u nešto glamurozniju haljinu sa šljokicama  dok je Vatreni Tin Jedvaj nosio isto, elegantno crno odijelo.

@_dinad_ / Instagram Story Screenshot

Dina je prije vjenčanja objavila fotografije bijelog odijela s potpisom dizajnerice Kristine Burje, a nakon toga i fotografiju na kojoj se vide njene i Tinove noge, pored stola s dugim stolnjakom kakvi se obično vide na vjenčanjima.

@kriedesign/ Instagram Story Screenshot

Hrvatski nogometaš i vlasnica diplome Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije u vezi su već dugi niz godina, a svestrana Dina dokazala je da je mnogo više od lijepog lica.

Nakon što je dobila prvostupničku diplomu iz diplomacije i međunarodnih odnosa, nastavila je studirati u Londonu i svom životopisu dodala još diplomu antropologije politike, kriminala i nasilja.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci