Make your day different

Logo Cover

Vanja i Luka Modrić imaju savršen dan za sva lijepa sjećanja i veliki razlog za slavlje

Luka Modrić, nogometni reprezentativac, jednom se fotografijom prisjetio crkvenog vjenčanja i zavjeta ljubavi koje je izmijenio sa suprugom Vanjom u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Lurdske, prije točno osam godina. Od tada je za Modriće prošla cijela jedna mala vječnost prepuna divnih sjećanja. Zagrebačku adresu zamijenili su madridskom, a obitelj im se povećala za čak tri preslatka člana

Za Luku Modrića, izuzetno uspješnog nogometaša španjolskog kluba Real Madrid, obitelj je – svetinja. Njezinu važnost oduvijek je isticao pa se gotovo svakog važnog obiteljskog datuma 32 – godišnji najbolji veznjak svijeta sjeti podijeliti i sa svojim obožavateljima.

Nedavno je fotografijom na Instagramu čestitao kćerkici Emi peti rođendan, a danas je drugom obilježio osam godina ljubavi sa suprugom Vanjom.

@lukamodric10

 

@lukamodric10

Njihovo vjenčanje bilo je tada vjenčanje godine. Godinu dana ranije sklopili su građanski brak, nakon šest godina veze, a te 2010. u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Lurdske i onaj, njima svakako važniji – crkveni brak.

Njihova romansa započela je kada je Luka kao 19-godišnjak došao igrati u zagrebački Dinamo, a par je prvi kontakt uspostavio preko telefona u razgovoru koji je trajao gotovo tri sata.
Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i njegova pet godina starija supruga Vanja danas su ponosni roditelji troje djece: osmogodišnjeg Ivana, petogodišnje Eme i najmlađe Sofije koja im je na svijet stigla prošle godine, u listopadu.

@lukam10

Foto: InstagramHzzo

Slični članci