Make your day different

Logo Cover

Vanja Halilović u neon žutoj (i nikada kraćoj!) haljinici istaknula beskonačno duge noge…

Kako izgleda ‘saturday night fever’ u izvedbi Vanje Halilović zorno opisuje njezina posljednja fotografija na Instagramu. Bivša manekenka i televizijska voditeljica, poznata i kao velika ljubiteljica mode i trendova, pozirala je u uskoj i pripijenoj haljinici neon žute boje, koja joj je, osim skladnih tjelesnih proporcija, istaknula i beskonačno duge, preplanule noge.

Da Vanja Halilović zna privući pozornost dokazuje njezina posljednja fotografija na Instagramu snimljena tijekom noćnog izlaska, u subotu. Svoju prepoznatljivu vitku liniju i duge noge dodatno je naglasila uska i pripijena haljinica u neon žutoj boji. Za nedavnog noćnog izlaska u Splitu voditeljica je zablistala u gotovo jednako kratkoj haljini, ali znatno umjerenije boje.

@vanjahalilovic

Premda je Vanja ‘zaradila’ brojne lajkove za izgled u prizoru je zasigurno najviše uživao njezin zaručnik Frane Barbieri, poduzetnik, koji je, čini se, i autor atraktivne fotografije. Vanja i Frane broje šest godina ljubavi, a sudeći prema njihovim sretnim osmjesima zaljubljeni su kao i prvog dana.

@vanjahalilovic

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci