Make your day different

Logo Cover

Vanja Halilović seksepilnim, ali decentnim stylingom istaknula svoje vitke noge i zapalila društvene mreže

Iako ju se nema prilike često vidjeti u javnosti, Vanja Halilović svakom svojom objavom na društvenim mrežama izmami mnoštvo komplimenata. Odjevena u mini tamnoplavu haljinicu i strap sandale s vrtoglavo visokim potpeticama, voditeljica je ponovno izazvala bujicu reakcija. I to onih pozitivnih.

Iako Vanju Halilović već dugi niz godina ne gledamo na malim ekranima, a ona i njezin zaručnik Frane Barbieri vješto izbjegavaju javna događanja, svaki korak bivše manekenke i voditeljice još je uvijek popraćen s velikim zanimanjem javnosti. Iznimka nije bila ni posljednja fotografija koju je Vanja objavila na svom Instagram profilu, a kadar je istaknuo njezine duge, vitke noge.

@vanjahalilovic

Naime, za večernji izlazak u Splitu, gdje je otišla povodom održavanja ovogodišnjeg Croatia Boat Showa, 34 – godišnja ljepotica odjenula je tamno plavu haljinicu zvonolikog kroja, a kombinirala ju je s oversized blejzerom i zlatnim strap sandalama koje su dodatno istaknule njezinu vitku liniju.

 

Instagram story screenshot

‘Ubojite noge’ i ‘Najljepša žena u Hrvatskoj‘ samo su neki u nizu komplimenata koji su se brzinom munje počeli nizati u komentarima objave.

 

Fotografije: Instagram

 


Hzzo


Slični članci