Make your day different

Logo Cover

Uživaju u prvim danima roditeljstva: Slavni tenisač Marin Čilić podijelio preslatku zajedničku fotografiju supruge i sinčića Balda

Marin Čilić i Kristina Milković nedavno su postali roditelji dječaka Balda. Tenisač i njegova supruga ne skrivaju da uživaju u prvim danima roditeljstva, što potvrđuje njegova posljednja objava na društvenim mrežama. Marin je podijelio fotografiju koju je Kristina objavila na svom privatnom profilu, a prikazuje dječakovo stopalo i u njenoj ruci uz emotikone srca koji najbolje dočarava koliko su zaljubljeni u svoju novu životnu ulogu…

Otkako je 31. siječnja postao otac dječaka, Marin Čilić posvećen je obiteljskom životu, što je sada i dokazao posljednjom objavom na društvenim mrežama.

Naš 31-godišnji tenisač na Instagram Storyju podijelio je fotografiju svoje supruge Kristine i malenog Balda koju je ona ranije objavila na svom profilu. Na fotografiji se vidi njena ruka kako drži dječakovo stopalo, a upotpunjena je emotikonima u obliku srca.

Iako detalje o prvim danima očinske uloge čuva za sebe, Marin je prije nekoliko tjedana prvi put pokazao svog malenog nasljednika, pored kojeg je položio maleni reket i obznanio kako se on i novopečena majka osjećaju dobro.

‘Sad smo i službeno tim od troje! Hvala svima na lijepim željama. Mama i beba su odlično. Čini se da će ovo desetljeće biti najbolje do sada!’ napisao je tada i razgalio srca svojih prijatelja, kolegi i obožavatelja.

@marincilic

Marin i Kristina u vezi su još od 2008. godine. Upoznali su se i zaljubili na dubrovačkom Srđu, gdje je njegova odabranica tada tamo radila kao hostesa.

Krajem travnja 2018. godine svoju ljubav okrunili su brakom upravo na  tom istom mjestu. Nakon ceremonije vjenčanja par je sa svojim uzvanicima slavio u popularnom dubrovačkom klubu Revelin.

@marincilicfp

Kristina je kasnije radila u Zagrebačkoj banci, no zbog ljubavi je ostavila taj posao te se bacila u poduzetničke vode.

Svom suprugu godinama je najveća podrška s tribina, čime se on nerijetko s ponosom pohvali u medijima.

Foto: Instagram

Slični članci