Make your day different

Logo Cover

Uz ovaj mali fashion trik i Vaša će (najobičnija) majica postati ‘it’ komad sezone, a evo u čemu je tajna

Da je za sjajan stil potrebno samo malo mašte, već je dobro poznata činjenica , a ovaj fashion trik ne samo da je besplatan već ga možete primijeniti baš na svakoj majici ili košuljici. Trik smo znale još dok smo bile male, a sad su nam ga opet otkrile poznate face….

Znate li kako se ove godine nose majice? Uz hlače i suknje visokog struka, spremljene unutra ili, malo više ‘osvježavajuće’, sa svezanim čvorom koji se može namjestiti tako da odgovara svakom obliku tijela i svim modnim željama.

Čvor na donjem dijelu majice prve su isfurale sestre Kardashian-Jenner, a fashion trik je savršen kako bi se primjenio za još jedan ultimativnih hit sezone koji je pak isfurala Victoria Beckham. Riječ je o običnoj bijeloj majici koju sve spomenute ikone nose sa zavezanim čvorom, kako bi razgolitile savršeno isklesane trbuhe te svom izgledu dale tu modernu, privlačnu notu.

@kyliejenner

 

@momkimkardashian

Čvorovi se mogu svezati gdje god Vam odgovara. Sprijeda, straga, sa strane, niže ili više… ovisno o tome gdje i koliko želite pokazati kože. A trend doista stoji svačijoj figuri, jer ako niste poput Kim Kardashian koja voli trend ‘manje je više’, tad čvor možete svezati tik do ruba hlača ili suknje i tako ostati moderni, a da niste baš ništa suvišnog pokazali.

A osim bijele majice, na kojoj čvor doista izgleda kao savršen detalj, trend svakako možete isfurati i na majicama drugih boja.

Pogledajte kako čvor nose poznate, kao i obične ‘cure iz susjedstva’ te se uvjerite da odlično stoji baš svima:

@romeestrijd

 

@_.thinkpink

 

@ohlala.lk

 

@froks.dk
@shortstoriesandskirts

Učinite i Vi stoga svoju ‘radničku’ majicu, tako ženstvenim i seksi komadom.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci