Make your day different

Logo Cover

Uvijek iskrena Ella Dvornik postavila jedino pitanje na koje niti jedna majka ne zna točan odgovor…

Prošlo je gotovo sedam mjeseci otkako je Ella Dvornik na svijet donijela kćerkicu Balie Dee koju je dobila u vezi sa zaručnikom Charles Pearceom, a uspješna lifestyle blogerica je postavila pitanje na koje ni mi sami ne znamo dati točan odgovor…

Otkako je prije gotovo sedam mjeseci 27 – godišnja Ella Dvornik na svijet donijela kćer Balie Dee koju je dobila u dugogodišnjoj vezi s 15 godina starijim zaručnikom Charlesom Pearceom, njihove su se životne navike uvelike promijenile. Baš kao i sve mlade majke, Ella je fotografirala svoju mezimicu koja je upravo naučila sjedati, te priznala koliko joj je teško shvatiti da vrijeme tako brzo prolazi.

Miss Balie sjedi u vlastitoj stolici! Uskoro će napuniti sedam mjeseci!!! Kako je to vrijeme proletjelo? – napisala je Ella u opisu fotografije njezine preslatke mezimice.

@elladvornik

Unatoč svim izazovima,  uz pomoć bake Danijele, mladi roditelji uspjevaju ukrasti trenutke rezervirane samo za sebe te sve one sitnice koje život znače jednom kada preuzmete roditeljsku ulogu.

@elladvornik

Fotografije: Instagram

Slični članci