Make your day different

Logo Cover

Ususret Danu žena počastite se manikurom koja priziva proljeće! Otkrivamo 12 fantastičnih nijansi za svačiji ukus koje će savršeno upotpuniti i najdosadniji look

Na koji god način obilježavali Dan žena, uskočite u omiljene odjevene komade i začinite ih manikurom koja ne prolazi nezapaženo. Ako planirate slaviti ovaj poseban dan i na svojim noktima, popularni brend lakova OPI ima 12 novih nijansi kao stvorenih za tu priliku. Linija pod nazivom Hollywood predstavljena je povodom 40. rođendana ovog beauty diva, a paleta sadrži razne ženstvene tonove koji će u trenu podići svaku odjevnu kombinaciju…

Zagrebački beauty salon Manos već dugo putuje svijetom uz cijenjeni brend lakova za nokte OPI koji ove godine obilježava 40 godina postojanja.

Tim povodom američki beauty gigant predstavio je rođendansku kolekciju lakova za nokte pod nazivom Hollywood kao stvorenu za Dan žena koji je pred nama.

@fusunlindner

Nema boljeg načina da obilježite dan posvećen samo vama od efektne manikure, a proljetna paleta od 12 divnih nijansi pružit će vašim noktima zvjezdani tretman.

 
 

’15 Minutes of Flame’, ‘Award for Best Nails goes to…’, ‘Bee-hind The Scenes’, ‘Destined To Be A Legend’, ‘Emmy, Have You Seen Oscar?’, ‘Hollywood & Vibe’, ‘I’m An Extra’, ‘I’m Really An Actress’, ‘Movie Buff’, ‘Oh, You Sing, Act And Produce?’, ‘Rated Pea-G’ i ‘Suzi Calls The Paparazzi’ imena su genijalnih lakova za nokte u sklopu Hollywood kolekcije koje će se s lakoćom uklopiti u svaki stajling.

 
OPI Hollywood kolekcija lakova za nokte

Paleta obiluje raznim tonovima ružičaste boje, a za dame žude za nešto odvažnijom manikurom, tu je crveni lak za nokte upotpunjen šljokicama, kao i onaj u tamnoplavoj, pastelno zelenoj i nježno žutoj nijansi.

Poklonite majci, sestri ili prijateljici nezaboravni Manos doživljaj pedikure i manikure uz specijalno dizajnirane masaže za ruke i stopala te proljetne nijanse lakova iz najnovije kolekcije brenda OPI.

OPI / @opi

Svoj termin rezervirajte pozivom na broj 01/561-5089 ili u salonu Manos na adresi Medvedgradska 8 u Zagrebu.

  Advertisement
  Advertisement

Sretan Dan žena!

Ivana Kovačić by Manos

Pripremila: Ivana Kovačić, Manos manikura i pedikura
Medvedgradska 8, Zagreb
Foto: Instagram / Promo / Manos

Slični članci