Make your day different

Logo Cover

Ususret blagdanima Chanel je lansirao novu make-up kolekciju, a njihova vizažistica otkrila je s kakvim svečanim look-om ne možete pogriješiti

Ususret blagdanima kultna francuska modna kuća Chanel predstavila je novitete koji će se idealno uklopiti u božićno i novogodišnje ozračje. Uz nove kozmetičke proizvode, iz Chanela su najavili i beauty trendove koji će zavladati u nadolazećim tjednima, a riječ je o nimalo suptilnom make-upu kakav u proteklih godinu dana, zbog karantene i manjka svečanih događanja, nismo imali prilike furati…

Čuveni francuski brend Chanel iz godine u godinu oduševljava beauty novitetima inspiriranim bogatom poviješću i bezvremenskom elegancijom. Moderna interpretacija klasičnog vizualnog koda luksuzne modne kuće, koji je kao standard nametnula njezina začetnica Coco Chanel, preslikan je i na novu blagdansku make-up kolekciju.

Chanel Press

S obzirom na to da je ovu godinu obilježila pandemija koronavirusa, zbog koje smo bili primorani zaboraviti na glamur i što više vremena provoditi kod kuće, Chanelova globalna vizažistica Lucia Pica za blagdane predlaže lookove koji nisu nimalo suptilni, već su elegantni, klasični i savršeni za blagdansko raspoloženje.

 
 

Ove godine slavna vizažistica crpila je inspiraciju iz kultnog Chanelovog simbola – zlatnog lanca, koji je Gabrielle Chanel dodala svojim čuvenim torbicama. ‘Kroz naglašavanje i istraživanje klasičnog simbola kuće, postojećim idejama i vizualima udahnut je novi duh i potpuno nova energija’, kaže je Lucia Pica.

Chanel Press
Chanel Press

Nova Holiday kolekcija, koja stiže u trgovine ovoga tjedna, spaja bezvremensku eleganciju i odvažnost te stavlja naglasak na kontrast crne i zlatne boje na očima, zagasitu boju vina na usnama i igru zlatnim lancima omotanima oko kože. Tu su i biseri kao must have detalj koji bez greške podiže svaki modni klasik, poput male crne haljine i minimalističkog odijela.

 

Pogledajte proizvode iz nove blagdanske linije čuvene francuske modne kuće s kojima možete postići savršen slavljenički look ili ih pak darovati bliskoj prijateljici za Božić:

ROUGE ALLURE – 107 Or Beige
ROUGE ALLURE – 127 Rouge d’Or
ROUGE ALLURE – 117 Or Cuivré
ROUGE ALLURE – 137 Pourpre d’Or
POUDRE BLUSH ILLUMINATRICE – rose cuivré satiné
OMBRE PREMIÈRE – 925 Or Antique
OMBRE PREMIÈRE – 928 Cuir Brun
OMBRE PREMIÈRE – 926 Or Blanc
OMBRE PREMIÈRE – 927 Cuivre Rose
LE VERNIS – 773 Chaîne d’Or

Foto: Promo

Slični članci