Make your day different

Logo Cover

Usred pandemije Kim Kardashian našla se na meti kritika zbog načina na koji želi pomoći žrtvama koronavirusa

Kim Kardashian našla se na meti korisnika društvenih mreža nakon što je objavila kako želi pomoći žrtvama koronavirusa. Slavna poduzetnica i starleta odlučila je donirati novac neprofitnoj organizaciji koja osigurava potrebne stvari za siromašnu djecu u Los Angelesu, no iako je imala dobru namjeru, uspjela je razljutiti javnost načinom na koji to želi učiniti…

‘Kao majci, pomaganje potrebitim obiteljima u ovim vremenima iznimno mi je važno. Baby2Baby osigurava potrebne stvari siromašnoj djeci i obiteljima pogođenima koronavirusom i pomaže im da dobiju pelene, dekice, higijenske proizvode, školski pribor i ostalo’, započela je Kim Kardashian na svom Instagram profilu, navodeći kako želi donirati novac spomenutoj organizaciji koja pomaže siromašnima na području Los Angelesa, gdje i sama živi.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Ipak, 39-godišnja starleta i poduzetnica naljutila je svoje obožavatelje načinom na koji želi prikupiti financijska sredstva.

@kimkardashian

Kim poziva svoje pratitelje da kupuju proizvode njene robne marke Skims, a onda će ona od svoje zarade donirati 20 posto organizaciji Baby2Baby.

To ustvari znači da ljudi moraju kupiti njene proizvode kako bi ona donirala novac humanitarnoj organizaciji za hitne slučajeve, dok će većina zarade ostati njoj.

 
@kimkardashian

Kim se zbog toga našla na meti kritika korisnika društvenih mreža koji su je napali zašto samostalno ne donira novac s obzirom na to da se njeno bogatstvo, prema pisanju portala Indy100, procjenjuje na neto vrijednost od 350 milijuna dolara.

Također, mnogi su istaknuli da, ako već želi donirati novac od prodaje, trebala bi 100 posto zarade donirati organizaciji, umjesto da većinu spremi u vlastiti džep.

Foto: Instagram

Slični članci