Make your day different

Logo Cover

Cover Style i Ghetaldus dvije čitateljice daruju dioptrijskim okvirima za naočale brenda KLISAB (s jednim chic detaljem!), a njihova imena su……

Povodom uskrsnih blagdana lifestyle portal Cover Style udružio je snage s optikom Ghetaldus kako bi dvjema vjernim čitateljicama izmamili osmijeh na lice chic dioptrijskim okvirima za naočale s potpisom popularnog hrvatskog brenda KLISAB. A uz svaki osvojiti mogu i jedan chic detalj – ukrasni lančić. U svoje 64 godine Ghetaldus optika je kvalitetom i stručnim znanjem vrsnih optičara izgradila povjerenje mušterija te pratila život tri generacije. Imena sretnih dobitnica potražite u nastavku..

Kako bi dvjema vjernim čitateljicama Uskrs učinio još ljepšim i sretnijim, lifestyle portal Cover Style u suradnji s Ghetaldus optikom daruje dva dioptrijska okvira za naočale poznatog domaćeg brenda KLISAB.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Priča Ghetaldus optike krenula je davne 1957. godine na adresi Gajeva 2c. Riječ je o poslovnici smještenoj u samom centru grada Zagreba u koju možete zalutati i danas, ali u nešto modernijem ruhu.

@ghetaldus.optika

Rast Ghetaldus optike vidljiv je na primjetnom povećanju broja poslovnica kroz prošlu 2020. godinu, koji će se zasigurno nastaviti i u 2021.

‘U 64 godine Ghetaldus optika je kvalitetom i stručnim znanjem svojih optičara izgradila povjerenje te bila uz vas u najbitnijim i najvećim trenutcima vaših života. Zahvalni na vašoj potpori i u nadi da će nam se na našem putu ka još većem pridružiti nove generacije, dajemo vam 64 posto popusta na sve dioptrijske okvire vlastite robne marke Ghetaldus’, poručili su iz optike.

 
Ghetaldus x KLISAB

 

  Advertisement
Lančić Klisab

Osim što dioptijske okvire za naočale možete kupiti po sniženoj cijeni, modele s potpisom brenda KLISAB možete besplatno osvojiti priključite li se našem darivanju.

Imena sretnih dobitnica Ghetaldus x KLISAB dioptrijskih okvira za naočale su:

1. Tanja Oli Vu
2. Jopen Bilic

Čestitamo!

@klisab.official

S prepoznatljivim minimalizmom, imperativom izvrsnosti ručne izrade i njegom bliskih odnosa s klijentima, KLISAB je hrvatski brend odjeće i asesoara nove generacije kojeg su osnovali i vode modni dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić.

Estetska paradigma brenda ishodište uzima u klasici, revidiranoj da oblikuje suvremene proizvode dominantnog karaktera koji odražavaju autentičnu viziju lijepog.

@ghetaldus.optika

Ghetaldus optika je ulaskom u 2021. dobila svoju image kampanju imena ‘Vaše druge oči’ pod redateljskom palicom Miše Terzića, produkcijske kuće Producenti d.o.o. te dobro poznate kreativne agencije Saatchi&Saatchi zaslužne za rebranding Ghetaldus optike koji je obilježio prošlu godinu.

Spoj dobre komunikacije te duhovitih, kreativnih i vrijednih ljudi rezultirao je image kampanjom koja vrvi od pozitivne energije i nostalgije, a vodilja su joj bili ljubav, sigurnost te briga Ghetaldus optike o vašim o očima već duge 64 godine.

@klisab.official

Ako još niste dio ove polustoljetne tradicije, sada je pravo vrijeme da postanete.

Ključni je trenutak da upravo vi stvorite ono što će nove generacije cijeniti i voljeti, ali i pronaći sigurnost u Ghetaldus optici kojoj će se vraćati godinama.

Foto: Instagram / promo

Slični članci