Make your day different

Logo Cover

Uskoro stiže kraljevska beba: Kate Middleton jutros primljena u bolnicu s trudovima

Iz Kensingtonske palače službeno je potvrđeno kako je vojvotkinja od Cambridgea u ranim jutarnjim satima primjena u bolnicu Svete Marije u Londonu. Kate Midletton u bolnicu je stigla u ranom stadiju prvog porođajnog doba, a cijela Britanija je na nogama te nestrpljivo iščekuje trenutak kada će vojvotkinja sa suprugom princom Williamom izaći ispred bolnice i svijetu predstaviti svoje treće dijete…

Njezino kraljevsko visočanstvo, vojvotkinja od Cambridgea u ranim je jutarnjim satima primljena u bolnicu Svete Marije u Londonu u ranom stadiju prvog porođajnog doba. Vojvotkinja je od Kensingtonske palače do bolnice Svete Marije putovala automobilom u pratnji princa Williama – stoji u službenom priopćenju s kraljevskih dvora.

 

@eleafashionlifestyle

Kate Middleton i njezin suprug princ William u braku su postali ponosni roditelji četverogodišnjeg sina Georga i dvogodišnje kćerkice Charlotte, pa iako spol trećeg djeteta još uvijek nije otkriven javnosti, čini se kako ćemo uskoro imati priliku imati upoznati malenog princa ili princezu.

@royalsofgreatbritain

Fotografije: Instagram

Slični članci