Make your day different

Logo Cover

Upoznajte novi Peugeot E-3008 – službeni automobil koji pomiče sve granice vožnje i zvijezde Cover Style partyja

Na domaće tržište stigao je novi Peugeot 3008. Uz potpuno električnu izvedbu E-3008, kupcima će na raspolaganju biti hibridna varijanta, a početkom iduće godine stiže i plug-in hibrid. Upravo je novi Peugeot E-3008 službeni auto rođendanskog partyja portala Cover Style koji je sve uzvanike dočekao kao najljepši poklon i postao kulisom najimpresivnijih fotografija. Jedna od zvijezda naše rođendanske proslave bila je i životna savjetnica Borna Kotromanić, a upravo je fotografijom na kojoj pozira u haljini dizajnerice Mihaele Štimac, pokazala kako ‘tihi luksuz’ koji promovira naš lifestyle može imati jednu sasvim novu dimenziju…

Novi 3008 predstavlja nam se obnovljenom SUV fastback siluetom profinjenih linija i novim PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® posljednje generacije marke PEUGEOT. Novi E-3008 ujedno je i zvijezda Cover Style rođendanskog partyja.

Novi 3008 na naprednoj povezanoj platformi dostupan u hibridnoj i električnoj verziji do 525 km dosega.

Novi Peugeot E-3008

Vanjski izgled Peugeota E-3008 donosi evoluciju novog stilskog jezika marke, s tanjim prednjim svjetlima i trostrukim LED ‘očnjacima‘ koji okružuju prednju rešetku dok je stražnja linija napravljena u klasičnoj coupeovskoj formi.

Borna Kotromanić i novi Peugeot E-3008

E-3008 je prvi model marke koji se kotrlja na potpuno novoj Stellantisovoj platformi STLA Medium, razvijenoj za električna vozila koja osigurava domet na struju do 700 kilometara.

Novi Peugeot E-3008

U ponudi su dva paketa opreme Allure GT te tri potpuno električna pogona sa 210 KS (Standard Range), 230 KS (Long Range) i 320 KS (AWD pogon na sve kotače).

Bazna varijanta ima prednji pogon i doseg od 525 kilometara, slično kao i najsnažnija verzija s dva motora i pogonom 4×4. Za vozače koji ‘žive na cesti‘ predviđena je Long Range izvedba s prednjim pogonom i dometom od 700 kilometara.

Novi Peugeot E-3008

Modeli s prednjim pogonom razvijaju 343 Nm, dok izvedba s dva motora i pogonom 4×4 nudi dodatnih 166 Nm na stražnjoj osovini. U podnicu je smještena litij-ionska baterija od 400V, za koju Peugeot garancijom jamči da će nakon osam godina ili 160.000 km zadržati najmanje 70 posto kapaciteta.

Više o rođendanskoj proslavi lifestyle portala Cover Style pogledajte u VIDEO clipu:

Foto: Peugeot Hrvatska/Dražen Kokorić/Josip Regović/Pixsell


Slični članci