Make your day different

Logo Cover

Ultimativni modni hit: Crocsice se sad furaju s čarapama, a mi se naprosto ne možemo prestati smijati

Ako ste se godinama smijali ljudima koji bez imalo srama šeću cestom u popularnim Crocsama stiliziranima s običnom čarapom, vjerujte, tome se još niste nasmijali kako treba. Sve dok niste vidjeli novi Crocs hit….

Furate li Crocsice na čarape, ni ne znate koliko ste moderni i aktualni, sve dok ne vidite ovo novo modno ludlio.

Za njega je zaslužna suradnja Crocsa i njujorške tvrtke Alife koji su zajedničkim snagama na tržište ispalili ni manje ni više već popularne Crocse s već ugrađenom čarapom. A ako vam se automatski zavrtjelo u glavu od tog trenda, tad obavezno sjednite jer kad čujete njihovu cijenu, zavrtjet će Vam se još više.

@crocs

Ovaj smiješan komad daleko je od jeftine gume, jer ćete za njih morati izdvojiti od 80 do 600 dolara, a kako su dizajneri poručili, Crocsama s čarapom poželjeli su odati počast još jednom popularnom njujorškom trendu nošenja sandala s čarapom.

Press

Ako možemo slobodno nositi taj trend, zašto onda ne bismo nosili i Crocse, na isti način.

Uostalom, kad je o Crocsama riječ, očito je došlo vrijeme da njihova popularnost skrene u nešto glamuroznijem smjeru, baš kao što su prije nekoliko mjeseci pomislili i u tvrtki Balenciaga kada su nam, također po vrtoglavoj cijeni, predstavili Crocse kao platformice.

Press

Fotografije: Press/Instagram


Hzzo


Slični članci