Make your day different

Logo Cover

Ukrasite blagdanski stol poput pravog profesionalca! Donosimo čak 22 inspirativne ideje s Instagrama za uređenje kao iz božićne bajke

Badnja večer jedna je od najljepših u godini, a osim hrani, posebnu pažnju valja pridati i blagdanskom stolu. Bilo da ste ljubiteljica minimalizma ili vam je draži kič, Internet vrvi od fantastičnih ideja koje će vas zasigurno inspirirati u nedostatku vlastitih. Kako bismo vam olakšali posao i probudili kreativca u vama, u nastavku donosimo 22 najljepša blagdanska stola s Instagrama sa zanimljivim detaljima koje možete i sami ‘posuditi’…

Ako ste se već bacili na pripremu hrane i polako priveli kraju neka od osnovnih jela, vrijeme je da razmislite o dekoracijama za blagdanski stol.

Uređenje stola gotovo je jednako važno kao i sam objed, a ove godine ne morate se pretrgati od posla da biste postigli ‘wow efekt’. Dovoljno je postaviti nekoliko svijeća, efektan stolnjak i personalizirane dekoracije koje će vaše ukućane ostaviti bez daha.

@fusunlindner

Usto, možete se poigrati i sa salvetama te im dati osobni potpis pomoću prigodnih detalja, kao što su mašne, borove grančice, zvjezdice i slično.

Kako bismo vas inspirirali da ovog Badnjaka i Božića nadmašite sami sebe i postavite stol o kojem će se još dugo pričati, izdvojili smo 22 najljepše ideje s Instagrama koje nije teško kopirati.

 

Pogledajte GALERIJU:

@fromhertravels.eg
@ambienceyork
@christmas_interior
@sweetbeeteaparty
@milobycwdomu
@wigwam_swindon
@aniaharasimczuk
@regards_singuliers
@plushhomedesignandstaging
@fuchsherzig
@thursdofficial
@simmonslinenhire
@willowbloomhome
@agnes.vorsselmans
@belle_cose_cgn
@_westhome
@tinekhomeofficial
@table_decor_secrets
@chantalllorcaevents4
@thebigdecotheory
@piekniezdobione
@rosacolateral

Foto: Instagram

Slični članci