Make your day different

Logo Cover

Udaje se Iva Majoli! Najbolja hrvatska tenisačica organizirala urnebesnu djevojačku noć, a znamo i kad će izgovoriti sudbonosno ‘da’ partneru Robertu Calegariju

Iva Majoli, najuspješnija hrvatska tenisačica, udaje se za svog partnera, talijanskog biznismena Roberta Calegarija! Iako bivša tenisačica službeno nije obznanila zaruke s misterioznim Talijanom, diplomirana ekonomistica, bivša dizajnerica, a danas životna savjetnica Borna Kotromanić, otkrila je sretne vijesti objavivši fotografije s djevojačke zabave koja se održava ovog vikenda… 

‘Došlo doba da je udajemo!’, napisala je osebujna blogerica Borna Kotromanić uz fotografije s djevojačke zabave jedne od najuspješnijih hrvatskih sportašica, 45 – godišnje Ive Majoli, otkrivši kako će bivša tenisačica po drugi puta uploviti u bračnu luku.

Ovoga puta sudbonosno ‘da’ izreći će Robertu Calegariju, talijanskom biznismenu s kojim je u vezi godinu dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Prema neslužbenim informacijama, vjenčanje će se održati u listopadu, a ovog vikenda osvajačica Grand Slama priredila je djevojačku zabavu u jednom zagrebačkom restoranu.

Fotografije sa zabave podijelila je 50 – godišnja Borna Kotromanić, bivša dizajnerica i jedna od najboljih prijateljica proslavljene tenisačice, a na njima nasmiješeno pozira u društvu buduće mladenke koja na sebi nosi natpis ‘bride to be’.

@ivamajoli

Najbolja hrvatska tenisačica i službeno je prije nekoliko dana potvrdila vezu s talijanskim poduzetnikom, objavivši fotografiju na kojoj izmjenjuju poljupce, a uz nju je napisala ‘Moja ljubav’.

O njihovoj vezi počelo se nagađati početkom ljeta, nakon što je s njim otputovala na Roland Gaross u Pariz. Misteriozni Talijan svu pažnju ponovno je privukao nakon što je tenisačica objavila fotografije s proslave 45. rođendana, kojeg je početkom kolovoza u restoranu Bowa, na otoku Šipanu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

O novom važnom muškarcu u svom životu nedavno je progovorila u intervjuu za Story, a fotografije s proslave i izraz na njezinom licu rekli su više od stotinu riječi.

Podsjetimo, najbolja hrvatska tenisačica 2006. godine udala se za poduzetnika Stipu Marića, u kojem je dobila danas 16 – godišnju kći Miju. Razveli su se 2012. godine.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci