Make your day different

Logo Cover

U obitelj glazbenika Marka Tolje i supruge Ane stigla prinova! Ponosni tata otkrio ime i spol bebe uz preslatku fotografiju

U domu riječkog glazbenika Marka Tolje i njegove supruge Ane ovih dana slavi se život. Naime, poznati supružnici dobili su drugo dijete, a sretne vijesti otkrio je pjevač na društvenim mrežama. Ponosni tata obznanio je kako je njihov sinčić Maro dobio mlađeg brata, a otkrio je i ime koje su mu nadjenuli…

Riječki glazbenik Marko Tolja i njegova supruga Ana van sebe su od sreće jer je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana.

Da je po drugi puta postao otac, 39-godišnji glazbenik otkrio je na društvenim mrežama, objavivši fotografiju ručice novopridošlog člana obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

‘…ti samo pusti se u moje ruke sigurne…’, napisao je glazbenik uz fotografiju stih Olivera Dragojevića, otkrivši kako su on i supruga sinčiću nadjenuli ime Niko.

‘Ajmeeeeee! Čestitam od srca!’, poručila je glumica Nataša Janjić Medančić, a čestitkama su se pridružile pjevačica Maja Šuput, pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, ali i brojni pratitelji i obožavatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

Podsjetimo, Ana i Marko vezu su započeli prije deset godina. Upoznali su se Opatiji, gdje je ona tada živjela zbog posla, a osvojila ga je i izgledom i osobnošću.

Par je u bračnu luku uplovio 2018. godine, a u veljači 2019. godine stigao im je prvi sinčić Maro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

Da će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana, jazz i swing pjevač obznanio je sredinom travnja, uz predivnu obiteljsku fotografiju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci