Make your day different

Logo Cover

U obitelj Antonije Mišure Sandrić i supruga Marka stigla prinova! Lijepa sportašica fotkom iz rađaone razgalila mnoga srca…

Antonija Mišura Sandrić, bivša košarkaška reprezentativka, na društvenoj mreži obznanila je sretnu vijest kako je podrugi put postala – mama.

Antonija Mišura Sandrić, bivša košarkašica, krajem kolovoza prošle godine objavila je sretnu vijest da je u slatkom iščekivanju drugog djeteta. Bivša reprezentativka sa suprugom Markom Sandrićem sada se, pak, pohvalila predivnim obiteljskim vijestima kako je po drugi puta postala mama.

‘Mama i tata postali su bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala, braco nam je stigao živ i zdrav’, napisala je Antonija Mišura Sandrić na Instagram Storiju.

Na fotografiji se može vidjeti kako sportašica pozira s tek rođenim sinom kojeg je drži u naručju, ali i kako je porođaju nazočio i njezin suprug Marko Sandrić. Jedna od najljepših sportašica svijeta čak i na prvoj fotografiji, nakon poroda, izgleda lijepo – s kosom ispletenom u dvije pletenice i sretnim osmijehom

 
Instagram Story/Screenshot

Supružnici Sandrić sredinom kolovoza prošle godine proslavili su šestu godišnjicu braka, ali i 16 godina veze. ‘Izabrala sam tebe i tebe ću uvijek birati iznova. Bez pauze, bez dvojbe, u otkucaju srca. Uvijek ću nastaviti birati tebe’, napisala je tada na Instagramu zgodna 33 – godišnja Šibenčanka u javnoj objavi posvećenoj njenom suprugu.

 

 

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
View this post on Instagram

 

A post shared by Mrs.Sandrić💍(ex Mišura) (@antonijamisurasandric)

Podsjetimo, Antonija Mišura i njen suprug Marko Sandrić poznaju još od najmlađih dana. Kao djeca bili su vrlo bliski prijatelji, a 2005. godine njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav u kojoj i danas uživaju punim plućima.

Jedna od najljepših sportašica svijeta i član Upravnog odbora košarkaškog kluba Šibenik u kolovozu 2015. izgovorili su sudbonosno ‘da’, a pet godina kasnije kao kruna ljubavi stigla im je kćerkica Tara.

Foto: Instagram

Slični članci