Make your day different

Logo Cover

U domu Iris i Marka Livaje zavladala je božićna atmosfera! Bivša manekenka pokazala raskošno okićeno drvce i ukrase s posebnim značenjem

Malo je onih koji se još nisu zarazili predblagdanskom groznicom, osobito otkako je gradovima diljem svijeta zavladala adventska čarolija. Među onima koji su upili inspiraciju s ulica i svoj dom oživjeli lampicama, kuglicama, svijećama i popularnim ukrasima je i obitelj nogometaša Marka Livaje. Supruga Iris na društvenim mrežama pohvalila se raskošno okićenim drvcem i otkrila djelić blagdanskog ugođaja, a svu pažnju ukrali su netipični ukrasi s posebnim značenjem…

Dašak blagdanskog ugođaja naveliko se osjeća u domu bivšeg Vatrenog Marka Livaje i njegove supruge Iris.

Poznata 44-godišnja Splićanka nije mogla čekati Badnjak, već je svoju jelku ukrasila dekoracijama koje za njezinu obitelj imaju poseban značaj.

@riril33 Instagram Story/Screenshot

Osim tradicionalnih srebrnih i zlatnih kuglica, na raskošno ukrašenoj jelki posebno se isticala figurica krokodila s dresom koji sadrži broj 10, baš kao što njezin 30-godišnji suprug nosi u nogometnom klubu Hajduk Split.

Zatim je pokazala i figure balerina, krabulje, ali i medvjedića na kojem stoji natpis ‘bebin prvi Božić’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Podsjetimo, proslavljeni nogometaš i njegova 14 godina starija odabranica skupa su još od 2014. godine. Roditelji su šestogodišnje djevojčice Elizabet i jednogodišnjeg sina Lorenza, a svoju osmogodišnju vezu okrunili su brakom u svibnju prošle godine.

Početkom 2021. godine, nakon četiri godine života u Ateni, gdje je Marko igrao za tamošnji klub AEK Atena, par se vratio u Split.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci