Make your day different

Logo Cover

U domu Ane Gruice i Borana Uglešića naveliko se slavi! Glumica otkrila radosne vijesti fotkom na kojoj strastveno ljubi supruga, čestitke ne prestaju pristizati

Svestrana glumica Ana Gruica puca od sreće, a razlog je poseban. Naime, njezin suprug, ugledni psihijatar Boran Uglešić, proslavio je 47. rođendan, a tim povodom fitness instruktorica uputila mu je nikad emotivniju čestitku na društvenim mrežama. Da je u svog životnog suputnika zaljubljena kao i prvog dana, najbolje potvrđuje fotografija vrućeg poljupca kojom je par ovjekovječio ovaj važan dan i razgalio mnoga srca…

U domu Ane Gruice i Borana Uglešića zavladala je slavljenička atmosfera, a čestitke od ranog jutra ne prestaju pristizati na njihovu adresu.

Naime, cijenjeni splitski psihijatar i suprug popularne glumice slavi 47. rođendan. Devet godina mlađa fitness i joga instruktorica svom je odabraniku odlučila uljepšati ulazak u novu životnu godinu i virtualnim putem, posvetivši mu dirljivu čestitku na Instagramu.

@anagruica

Mom divnom, posljednjem suprugu Boranu Uglešiću od srca njegova ženica želi sretan rođendan! Godine su samo broj. Ti sve mlađi i mlađi…’, poručila je poznata Splićanka uz fotografiju na kojoj strastveno ljubi svog životnog suputnika, inače sina nedavno preminulog splitskog psihijatra Borbena Uglešića.

Njezini prijatelji i obožavatelji ubrzo su se pridružili čestitkama i splitskom liječniku poželjeli sve najbolje, a trenutak ulovljen kamerom u raskošnom domu poznatog para najbolje svjedoči da su jedno u drugo zaljubljeni preko ušiju.

 
@anagruica

Podsjetimo, 20. kolovoza Ana Gruica i Boran Uglešić proslavili su drugu godišnjicu braka koji su sklopili 2018. godine u intimnoj atmosferi u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti pred članovima obitelji i bliskim prijateljima.

Mladenka je blistala u haljini koju su samo za nju izradili njezini prijatelji, splitski dizajnerski dvojac Arileo. Usto, glumica je nosila i nesvakidašnju, ali vrlo upečatljivu kapicu izrađenoj po mjeri, djelo kostimografkinje Ankice Matijaš.

@anagruica

Prije nego li je pronašla ljubavnu sreću s uspješnim splitskim psihijatrom, dinamična Dalmatinka već je jednom stala pred oltar. Kao 27-godišnjakinja izrekla je sudbonosno ‘da’ tri godine starijem osobnom treneru Dijanu Jahjefendiću, a nakon njega ljubila je pisca Hrvoja Šalkovića.

Bivši par upoznao se na Zrću 2014. godine i godinu dana kasnije u kolovozu dobio sinčića Marata. Splitska glumica i poznati književnik jedno drugome rekli su ‘zbogom’ 2017. godine, a ona se ubrzo zaljubila u svog sadašnjeg supruga s kojim je, čini se, sretnija nego ikada.

@anagruica

Foto: Instagram

Slični članci