Make your day different

Logo Cover

Trenutak koji su čekale sve beauty ovisnice: Stigao je novi Kiehl’s adventski kalendar, a eco-friendly pakiranje dizajnirala je francuska umjetnica Marylou Faure

Kiehl’s, brend kojeg dobro poznaju svjetske putnice i prave beauty ovisnice, od davne 1851. godine omiljeni je američki brand proizvoda za njegu kože i kose osnovan kao klasična ljekarna europskog stila – u New Yorku. Zadnjih, pak, godina rijetke su one koje s nestrpljivanjem ne iščekuju njegovo limitirano izdanja adventskog kalendara. Iza svakih vratašca brenda Kiehl’s nalaze se njihovi najpopularniji proizvodi koje njihovi kupci obožavaju već 170 godina. S razlogom. Posebno izdanje inspirirano je New Yorkom u blagdansko vrijeme, a kalendar u eco-friendly pakiranju, u pretežito zelenoj i crvenoj boji, dizajnirala je  francuska ilustratorica i likovna umjetnica Marylou Faure.

Adventski kalendar – Limitirano izdanje

 
 
 
 
 
 

Zemlja snova i darivanja očekuje Vas u limitiranom izdanju Kiehl’sovog adventskog kalendara. U ovoj kolekciji oslikanoj ilustracijama umjetnice Marylou Faure, svaka vratašca nadahnuta blagdanima, kriju neki od omiljenih Kiehl’s proizvoda.

  Advertisement
  Advertisement

Ove je godine Kiehl’s u čast svom cilju, adventski kalendar izradio od 100% materijala koji se može reciklirati.

 

Štoviše, svi ovogodišnji blagdanski proizvodi u potpunosti su izrađeni od već upotrijebljenih recikliranih materijala, tako da Vaši pokloni mogu biti raskošni – ali i održivi.

 
 

O autorici:

Advertisement
Advertisement

Stručnjakinja za dizajn likova, snažne boje i grafičke kompozicije, francuska ilustratorica i likovna umjetnica Marylou Faure u svom nestašnom i zaigranom stilu stvara djela koja pobuđuju radost, s namjerom problematiziranja pitanja koja smatra važnima.

Tijekom svoje karijere Marylou je radila na brojnim vlastitim projektima te surađivala s brojnim svjetskim brendovima koji se bave društvenim i etičkim pitanjima. Nju predstavlja lik Jelly.

 

Maloprodajna cijena: 715,00 HRK

Foto: promo

Slični članci