Make your day different

Logo Cover

Tražite više od običnog šampona za kosu? Kultni talijanski beauty brend osmislio liniju inovativnih proizvoda nježnih formulacija

Kada govorimo o šamponima za kosu, ponuda je zaista velika. Dakle, teoretski svatko od nas bi mogao prilagoditi njegu prema vlastitim potrebama. I to bi bilo posve jednostavno da poznajemo svoj tip kose i vlasišta – od toga sve počinje.

L’Erbolario proizvodi su autentični kozmetički tretmani za kosu koja traži više od običnog šampona.

U potpunosti su bez alkalnih sapuna i imaju prirodni pH te u svrhu ispitivanja tolerancije izloženi su strogim kliničkim ispitivanjima na Sveučilištu u Pavii, jednom od najstarijih i najprestižnijih europskih sveučilišta.

Kruti šamponi za kosu

Odabir krutog šampona idealna je opcija ako se želite približiti zero waste filozofiji ili samo smanjiti količinu plastičnog otpada u svom kućanstvu.

L’Erbolario Cedro di Calabria kruti šampon za tijelo i kosu nudi jedinstvenu svježinu limuna u praktičnom, 2 u 1 proizvodu, koji je formuliran kao privlačna i održiva rutina čišćenja tijela i kose.

Ekstrakt iz svježeg voća tonizira i zaglađuje te djeluje sinergijski s kokosovim i bademovim uljem, koji istovremeno njeguju i omekšavaju kožu i kosu.

@cocomask_uk

L’Erbolario Coconut kruti šampon za kosu od fair trade organskog kokosovog ulja i ekstrakta kokosa, pomiče granice u asortimanu L’Erbolario šampona za kosu jer sadrži 70% manje vode od tradicionalnih šampona.

Šamponi za svakodnevnu upotrebu

Isprobajte najprodavaniji L’Erbolariov Šampon protiv prhuti s propolisom koji uklanja prhut koja već postoji i sprečava nastanak nove.

Njegovo nježno pranje kosu čini mekom, punom i sjajnom. Preporučuje se redovita uporaba proizvoda, čak i kad su rezultati djelomično postignuti.

Foto Marija Nikšić Ormarija

L’Erbolario šampon i gel 2u1 ‘Sport’ za svakodnevnu upotrebu Mirta i Kadulja, praktičan i djelotvoran, formuliran je za sve koji redovito odlaze u teretanu, na bazen ili u saunu. Veoma nježan proizvod, može se koristiti više puta dnevno, osigurava savršenu higijenu zahvaljujući mirti, kadulji i zvjezdastom anisu koji kožu ostavljaju mekanom, a kosu gustom.

Blagi šampon za plavu i svijetlo smeđu kosu od kamilice poštuje prirodnu ravnotežu vaše kose i ostavlja je mekanom, elastičnom i sjajnom. Posebno je prikladan za plavu ili svijetlo smeđu kosu jer ekstrakt kamilice naglašava predivne zlatne pramenove i blistav sjaj.

Foto Marija Nikšić Ormarija

Šampon od oraha – Adstringens i regulator lučenja sebuma za masnu kosu uklanja višak sebuma i ponovno uspostavlja prirodnu ravnotežu kose i vlasišta. Kosa ostaje duže čista dok iz tjedna u tjedan dobiva sve veću lakoću, volumen i čvrstoću, postaje sve sjajnija, a frizura sve postojanija.

Šampon s koprivom za suhu i tanku kosu oslabljenu bojenjem, izbjeljivanjem i ondulacijom ili izmučenu klimatskim prilikama. Zahvaljujući posebnim proteinima koje ostavlja na površini svakog vlakna kose, nježno se ispire, obnavlja zaštitni omotač kose i neutralizira elektrostatički naboj.

Foto Marija Nikšić Ormarija

Šampon  s ekstraktom prosa i sojom za često pranje i kao pomoć u prevenciji ispadanja kose, formuliran je s vrlo nježnim agensima za pranje i obogaćen proteinom soje i ekstraktom prosa, sastojkom neophodnim kod šampona za često pranje i za sprečavanje ispadanja kose.

Foto: promo

Slični članci