Make your day different

Logo Cover

Tražite li nešto posebno kao zahvalu vašim poslovnim partnerima? Otkrili smo 3 poklona koji su luksuzni, drugačiji i baš jakooo kul….

Tražite li nešto posebno kao zahvalu vašim poslovnim partnerima i klijentima, razmislite o poslovnim poklonima koji su luksuzni, drugačiji i posebni.

Važna ja kvaliteta, a ne kvantiteta i zato za vas imamo par odličnih prijedloga za božićne poslovne poklone!

Samo za ljubitelje dobrog vina

Polako ulazimo u dio godine koji slavi prevladane izazove koji su iza nas, opuštanje i uživanje. Istinskim uživateljima u vinu poklonite Vino Connoisseur, vinski set koji će potaknuti posluživanje i čuvanje omiljenih sorti vina.

 

Pakiran je u luksuznoj poklon tubi i personaliziran vašim logotipom bit će nezaboravan poklon koji će se uvijek rado koristiti.

Luksuzne slušalice za svako uho

Danas nam je teško zamisliti da izađemo iz kuće bez slušalica. Ove bežične slušalice Aria predstavljaju spoj čiste akustike i nordijskog dizajna.

Ako tražite luksuzni poklon za vaše poslovne partnere, sa sklopivim Aria slušalicama nećete pogriješiti.

Možete slušati glazbu i do 8 sati, a pomoću ugrađenog mikrofona moguće je i odgovarati na pozive.

Poklon koji će oduševiti svakoga dolazi zapakiran u luksuznoj poklon kutiji i savršen je božićni poslovni poklon.

Nazdravite godini pred nama

Kraj godine je odlična prilika da razmislite što poklonom želite poručiti svojim klijentima i poslovnim partnerima.

Poslovnim poklonom istaknite koliko cijenite odnos koji ste stvorili i iskažite kako želite da to ostane dugoročna poslovna suradnja na obostrano zadovoljstvo.

Ovaj luksuzni set čaša za viski u poklon kutiji od bambusa je baš ono što tražite: poklon koji će naglasiti posebnost i važnost primatelja i vašu zahvalnost za suradnju.

Tražite li dodatnu inspiraciju, istražite svijet ekskluzivnih poslovnih poklona koji će vas oduševiti i pružiti inspiraciju za nezaboravne poslovne poklone po kojima će vas još dugo, dugo pamtiti!

Foto: Promo

Slični članci