Make your day different

Logo Cover

Torbice u obliku polumjeseca ne silaze s trona najpoželjnijeg modnog dodatka! Izdvojili smo 10 neodoljivih modela za svačiji ukus i budžet

U moru torbica koje su protekle godine zavladale ulicama modnih metropola, jedan model izdvojio se kao najpopularniji, a modni stručnjaci slažu se da nije riječ tek o prolaznom trendu. Riječ je o takozvanim moon torbicama u obliku polumjeseca koje se sve češće mogu naći u kolekcijama dizajnerskih i high street brendova. Ovaj model osvojio je i it djevojke s Instagrama, a mi smo izdvojili 10 različitih modela iz aktualne ponude za svačiji ukus i džep…

Ako ste u potrazi za torbicom koju nećete ispuštati iz ruke čitave sezone, s jednim modelom naprosto ne možete pogriješiti.

Riječ je o torbicama u obliku polumjeseca za koje modni znalci smatraju kako će predvoditi trendove.

@cgstreetstlye

Model moon torbica u kratkom roku preplavio je Instagram i uvukao se pod kožu brojnih slavnih dama i svjetskih trendseterica, što i ne čudi, jer osim što izgleda chic, vrlo je praktičan za nošenje te se s lakoćom uklapa u svačiji stil.

Bilo da ste ljubiteljica minimalističkog modnog izričaja ili pak preferirate razigranu i otkačenu modu, ova torbica bez greške će upotpuniti svaki look.

@handbaghanger

Osim uz haljine i profinjene kapute, moon model može se nositi i uz bluzu i traperice, bermude, midi suknje pa čak i trenirke.

@byfarofficial

Aktualna ponuda vrvi od sjajnih torbica u obliku polumjeseca, a kako bismo vam olakšali potragu za ‘onom pravom’, odabrali smo 10 najljepših modela po raznim cijenama koji bi već sutra mogli nestati s polica:

Stradivarius, 15.99 €
H&M, 20.99 €
Mango, 29.99 €
Mango, 29.99 €
ZARA, 35.95 €
Mango, 59.99 €
Staud, 315 €
Coperni, 450 £
Khaite, 1.800 £
Coperni, 3.310 £

Za dodatnu dozu modne inspiracije, istražili smo kakve modele moon torbica najradije biraju it djevojke s Instagrama i uz koje ih komade nose u svakodnevnim prilikama:

@daily_style_fashion
@daily_style_fashion
@thestyleograph
@walkinwonderland
@byfar_official
@staud.clothing
@staud.clothing
@staud.clothing

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci