Make your day different

Logo Cover

Top model Kate Upton u kupaćim kostimima koji slave žensku ljepotu, ali i ozbiljno laskaju oblinama

Top model Kate Upton i Yamamay predstavili su novu SCULPT liniju kupaćih kostima. Jednostavne linije, strateški pozicionirani dodaci i vrhunska tkanina koja laska ženskim oblinama, glavne su karakteristike novih kupaćih kostima.

Sljedeći veliki uspjeh koji su postigle prve SCULPT kolekcije, čiji su komadi postali must-have za svaku ženu koja ih je imala priliku probati, Yamamay je predstavio ekskluzivnu SCULPT kolekciju za ljeto 2018. Inovativna linija kupaćih kostima dizajnirana je od patentirane tkanine Sensitive® Sculpt by EUROJERSEY koja je u potpunosti izrađena u Italiji, a dodatan značaj daje joj najsuvremeniji LYCRA® BEAUTY certifikat. Žene s oblinama će naprosto obožavati ovu tkaninu koja daje efekt oblikovanja jer osim što je ultra tanka i ravna, lagana i prozračna, nježno grli tijelo te laska oblinama  i jednostavno svima odlično stoji. Osim toga, pruža jedinstvenu izvedbu zahvaljujući visokoj UV zaštiti i brzom sušenju te pruža nevjerojatnu udobnost, a s njome daje osjećaj bezbrižnosti i opuštenosti svakoj ženi koja je nosi.

SCULPT FASHION linija je obogaćena strateški pozicioniranim umetcima koji dodatno stanjuju figuru dok modele kupaćih kostima jednostavnih linija karakterizira poseban rez i savršeno prianjanje uz tijelo. Kolekcija je u  crnoj i plavoj boji.

Yamamay SCULPT collection gornji dio 319.00kn donji dio 209.00kn

 

Yamamay Sculpt collection gornji dio 319.00 kn donji dio 159.00kn

 

SCULPT kolekcija inspirirana idejom prirodne ljepote, povjerena je ženstvenoj figuri i putenoj liniji  top modela Kate Upton, prirodnoj ljepotici koja uz notu zavodljivosti optimalno ističe karakteristike SCULPT linije. Atmosferu iz toplih krajeva donosi nam svjetski priznati fotograf Giampaolo Sgura.

Yamamay_onepiece_549,00kn (Medium)

Foto: Promo

Slični članci