Make your day different

Logo Cover

Top 7 ljetnih beauty favorita by Tatjana Dragović

Ljetni mjeseci zahtjevaju poseban pristup njezi kože i kose. Visoke temperature kosi izvlače vlagu, vjetar je isušuje, morka sol čini lomljivom, a sunčeve zrake mijenjaju joj boju. S najboljim, učinkovitim i brzim rješenjima upoznata je naša Tatjana Dragović, lijepa urednica Beauty rubrike, koja ovoga puta čitateljicama Covera otkriva 7 top proizvoda, onih koji se nalaze u njezinoj ljetnoj kozmetičkoj torbici.

 

1. Murad invisiblur perfecting shield

Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 je jedinstveni serum s višestrukim benefitima koji momentalno nakon nanošenja tonira kožu i korigira nesavršenosti uz pomoć nevidljiv SPF tehnologije. Rezultat je nježna i glatka koža lica.

2. Bamboo beach 1 minute recovery masque

Duboko regenerirajuća maska za kosu, nanosi se nakon izlaganja kose suncu I pomaže joj u obnavljanju, a rezultat je meka I sjajna kosa za samo jednu minutu. Formula također pruža zaštitu od UVA zraka i štiti je od štetnog djelovanja sunca, klorirane i slane vode.

 

3. Kerastase cc creame huiles de lin + carthame

Ova krema štiti, regenerira i vraća sjaj koži lica. Njezina formula sadrži UV filter i plemenita ulja Huile de Lin + Huile de Carthame, iluminirajuće čestice koji reflektiraju svjetlo.

4. Bamboo beach ocean waves tousled texture spray

Ovaj sprej za kosu poboljšava njezinu teksturu čineći se valovitom bez osjećaja težine. Pruža joj potrebnu vlažnost I stvara zavodljive valove u kosi bez iskušavajućeg efekta koji često imaju slani sprejevi. Kosi pruža zaštitu od UVA zraka i štiti je od štetnog djelovanja sunca, klorirane i slane vode.

 

5. Arden Elisabeth Cream Lip Protectant Stick Sunscreen SPF 15

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick je zaštitni balzam za usne u stiku. Obogaćen s ublažujućim I zaštitnim svojstvima i vitaminom E, ovaj balzam usnama pruža potrebnu vlažnost ostavljajući usne mekima i glatkima.

6. Sun-Defying Sunscreen Oil

Vodootporna, nemasna formula sa zaštitom protiv UV zraka sprečava gubitak vlage u koži i hidratizira je.

7. Wet brush

Ova specijalna četka za kosu se može koristiti na suhoj ili mokroj kosi te sprječava njezino oštečenje i mršenje prilikom samog procesa češljanja.

Summer in the (h)air by Tatjana Dragović

 

Fotografije: Press, Tatjana Dragović
PBZ

Slični članci