Make your day different

Logo Cover

Tomislav Jelinčić: Nakon velikog slavlja povodom dolaska prinove, omiljeni voditelj otkrio neobično ime djevojčice!

Tomislav Jelinčić, urednik i voditelj na RTL televiziji, prije samo par dana je postao otac po četvrti put. Nakon tri sina koje je dobio u braku sa svojom suprugom Ivanom, na svijet je stigla djevojčica, a uzbuđeni tata je nakon velikog slavlja otkrio i neobično ime svoje kćerkice…

Tomislav Jelinčić, RTL-ovo zaštitno lice, prije samo nekoliko dana je putem društvenih mreža otkrio kako je postao tata po četvrti put, a činjenica da je nakon tri sina koje ima sa svojom suprugom Ivanom, na svijet stigla kćer, silno je razveselila ponosne roditelje. Uzbuđeni tata ne skriva svoju sreću pa je tako ponovno oduševio pratitelje na svom Instagram profilu objavivši fotografiju svoje mezimice.

@tomislav.jelincic

Budući da je Tomislav s prijateljima slavio dolazak četvrog djeteta, fotografijom roštilja na Instagramu koju je nazvao ‘Bugovanje’, omiljeni voditelj svima je dao do znanja kako se djevojčica zove Buga!

 

Tomislav Jelinčić sa suprugom Ivanom

Ivana i Tomislav imaju tri sina; 12-godišnjeg Jonu, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina, pa je tako dolazak malene Buge na svijet stigla kao kruna njihove obiteljske sreće.

@tomislav.jelincic
@tomislav.jelincic

Fotografije: Instagram, press


Hzzo


Slični članci