Make your day different

Logo Cover

Tko kaže da obična bijela svijeća mora biti ‘dosadna’? Našli smo dvije genijalne ideje kako je u pet minuta učiniti zvijezdom blagdanskog stola

Pripreme za Badnju večer i Božić u punom su jeku, a blagdanski stol jedna je od najvažnijih komponenti uređenja. Kako biste postigli ‘wow efekt’, nadmašili sami sebe i oduševili svakog gosta, posebnu pažnju posvetite šarmantnim detaljima koji vas neće ništa koštati, a izgledaju vrlo stajliš. U moru ‘uradi sam ideja’ s Instagrama, naletjeli smo na dvije fantastične u kojima glavnu ulogu igra ‘dosadna’ bijela svijeća. U nastavku otkrijte kako joj podariti novo ruho u manje od pet minuta i to za 0 kuna…

Sitno brojimo do Badnjaka i Božića, stoga je pravo vrijeme da se bacite na osmišljavanje blagdanskog stola koji će impresionirati vaše ukućane i drage goste.

Iako sigurno već imate pozamašnu kolekciju dekoracija od prijašnjih godina, nije loše dodati joj pokoji novi ukras, osobito ako je riječ o onom koji možete u kratkom vremenu sami izraditi bez gotovo ikakvog troška.

@christineandrew

Instagram su već preplavile genijalne ‘uradi sam’ ideje, a nama su za oko zapele dvije koje se vrte oko ‘dosadnih’ bijelih svijeća. U nastavku otkrivamo kako ih učiniti posebnima u manje od pet minuta i za 0 kuna.

Aranžman u staklenci

 
@christmas_interior

Ako u svojoj kuhinji imate nekoliko praznih staklenki, 1/3 svake napunite dekorativnim kamenčićima, perlicama, biserima, solju za kupke ili nečim sličnim. Postavite svijeću na dobivenu podologu.

Ponovite postupak s nekoliko teglica, a u preostale, umjesto svijeće, dodajte sloj božikovine i par grančica čempresa. Staklenke postavite u niz duž čitavog stola i po želji dodajte druge ukrase.

Svijeća s borovom grančicom

@christmas_interior

Za ovaj šarmantni ukras trebat će vam obična drvena daščica ili stara daska za rezanje manjih dimenzija koja će poslužiti kao podloga.

Pomoću tankog konopca zavežite borove grančice po sredini svake svijeće te ih gotove postavite na dasku. Po želji dodajte još koju grančicu na samu podlogu kako bi izgledala raskošnije. Voila!

Foto: Instagram

Slični članci