Make your day different

Logo Cover

Tko bi rekao da je Victoria Beckham ovoliko duhovita? Ovo će vas nasmijati od srca!

Victoriju Beckham, britansku dizajnericu i suprugu bivše nogometne legende Davida Beckhama, rijetko se u javnosti može vidjeti – nasmijanu. Pa ipak to nipošto ne znaći da Victoria nije duhovita. Svojim je posljednjim potezom uspjela nasmijati svjetsku javnost.

Shaquille O’Neal i Victorija Beckham kreatori su nove Reebok sportske linije koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana. Neobičan dvojac snimio je nekoliko urnebesnih fotografija koje su u kratkom vremenu postale viralni hit. Na njima je u prvom planu visinska razlika između slavne dizajnerice i proslavljenog košarkaša, koja preciznije iznosi 53 centimetra.

@victoriabeckham

Zbog toga se Victoria popela na drveno postolje ali sa svojih 163 cm visine još uvijek nije uspjela dostići O’Nealovih 216 centimetara. U košarkaškoj dvorani zajedno su snimili i video na kojem košarkaš drži nekadašnju pjevačicu, dok ona zabija koš. Victoria je u jednom trenutku čak odjenula i visoke potpetice kako bi barem malo smanjila razliku u visini, ali unatoč svemu i dalje se doimala sićušnom uz košarkaša koji se prije sedam godina oprostio od igračke karijere.
Fotke sa snimanja objavila je na svojem Instagramu, a uskoro su postale viralni hit.

@victoriabeckham

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci