Make your day different

Logo Cover

Tijelo od milijun dolara! Tatjana Dragović opasno zagolicala maštu vrućim fotkama i pohvalila se ubojitom linijom u badiću hit boje

Bivša manekenka Tatjana Dragović kišne zagrebačke dane zamijenila je sunčanom i egzotičnom destinacijom. Nekadašnji supermodel, a danas uspješna poslovna žena i majka troje djece zajedno je s partnerom, manekenkom i pjevačem Vlahom Arbulićem, otputovala na bajkovite Maldive. Na omiljenoj destinaciji mnogih poznatih Hrvata domaća poduzetnica prepustila se uživanju u ljetnim čarima, a izazovnim fotografijama s plaže ‘zapalila’ je društvene mreže…

Tatjana Dragović, bivša manekenka, a danas vlasnica zagrebačkog concept dućana The Lab, ovih dana uživa u bajkovitim Maldivima gdje je ponovno digla prašinu vrućim fotografijama s plaže.

Atraktivna 44 – godišnja poduzetnica zagolicala je maštu fotografijom s plaže u trendi kupaćem kostimu na kojoj svu pažnju krade njena božanstvena linija, a na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe djevojke.

@tatjana_dragovic Instagram Story Screenshot

Ni jedna od najatraktivnijih i najbolje odjevenih Hrvatica nije odoljela kobaltno plavoj boji, nijansi koju ove godine obožavaju brojne poznate dame. I sama Tatjana u opisu fotografije istaknula je kako je riječ o njezinoj omiljenoj boji.

Tatjana je mamila uzdahe u dvodijelnom (minijaturnom!) bikiniju koji je istaknuo njezine vitke noge, ali i ravan trbuh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Nije trebalo dugo da se počnu nizati komplimenti na račun njezinog ubojitog izgleda, zahvaljujući kojem je i ostvarila svjetsku karijeru, noseći revije za najprestižnije modne kuće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Samo nekoliko dana ranije atraktivna poduzetnica i njezin 12 godina mlađi partner objavili su i zajednički ‘selfie’ s plaže, nastalu u luksuznom odmaralištu Waldorf Astoria.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Prizor zagrljenih (i zaljubljenih!) partnera na tropskoj plaži oduševio je njihove pratitelje, a TV voditeljica Nikolina Ristović u komentarima im je simpatično poručila da hitno isproduciraju još djece.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci