Make your day different

Logo Cover

Tijekom posjete Švedskoj Kraljica Letizia na gala večeri pojavila se u raskošnoj kreaciji kojom je odala počast domaćinu! Ovo je njezina priča…

Da s razlogom slovi za najbolje odjevenu plemkinju, kraljica Letizia iznova je potvrdila odvažnim modnim izdanjem. Španjolska kraljica Letizia tijekom službene posjete Švedskoj pokazala je nekoliko efektnih stajlinga, ali posljednji u nizu privukao je posebno divljenje svjetske modne javnosti. Na svečanoj večeri u Kraljevskoj palači u Stockholmu slavna se plemkinja pojavila odjevena u glamuroznu haljinu izrađenu od plavog tila, a na glavi je nosila tijaru dostojnu kraljice. Premda vjerna španjolskim brendovima ovoga je puta napravila iznimku i tako odala počast državi – domaćinu…

Španjolski kralj Felipe VI i njegova supruga, kraljica Letizia prisustvovali su svečanoj večeri koju su u Kraljevskoj palači u Stockholmu organizirali švedski kralji Carlos Gustavo i njegova supruga, kraljica Silvia.

 
 
 
 
 
 

 

View this post on Instagram

 

  Advertisement
  Advertisement

A post shared by Joyas Casa Real Española (@spanishroyaljewels)

 

 
 

Uvijek profinjena 49-godišnja supruga kralja Felipea VI. za tu je prigodu odabrala je raskošnu haljinu u tamnoplavoj boji dok je na glavi nosila blistavu tijaru.

Naime, kreaciju potpisuje švedski modni diva H&M. Zablistala je u glamuroznoj haljini koju je H&M lansirao kao održivi komad koja je dijelom jedne od Conscious capsule kolekcija. Haljinu čini uski gornji dio bez rukava, naglašenog je struka te raskošnog donjeg dijela ukrašenog sitnim volanima. Izrađena je od recikliranog poliestera i tila, a cijena joj je oko 2.250 kuna.

Advertisement
Advertisement

Na glavi je nosila raskošnu tijaru imena Tijara kraljice Marije Christine, koju je, pak, izradio je sam Cartier za nadvojvotkinju Mariu Christinu od Austrije kao dar povodom njezinog vjenčanja sa španjolskim kraljem Alfonsom XII, davne 1879. godine.

Foto: Instagram/promo

 

Slični članci