Make your day different

Logo Cover

Tia Mamić nakon samo dvije godine donijela iznimno tešku odluku, ali i objasnila što je bilo presudno za radikalni rez

Brend ‘Bela Glow’, iza kojeg stoje Tia Mamić, supruga Maria Mamića i snaga Zdravka Mamića, te Lada Mitrašinović, zagrebačka vizažistica, na službenom Instagramu obznanio je vijest kako obustavljaju daljnju proizvodnju kozmetičkih proizvoda s njihovim potpisom, ali i razloge takve odluke…

Tia Mamić i Lada Mitrašinović, poznate poduzetnice i vlasnice kozmetičkog brenda Bela Glow, koji su predstavile prije točno dvije godine, donijele su tešku odluku koja je razočarale vojsku obožavateljica njihovih preparata, među kojima su i neka poznata lica.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Naime, još prije samo godinu dana bivše misice Anica Kovač i Lejla Filipović pokazale su kako istaknuti ženstvenost i eleganciju u kombinaciji s popularnim Glow & Go puderom/losionom za lice i tijelo, proizvodom s potpisom mnogima omiljenog beauty brenda Bela Glow.

‘Dragi naši, želimo vas obavijestiti da smo nakon ove ljetne sezone (ili do isteka zaliha), primorane obustaviti proizvodnju naših Bela Glow proizvoda zbog političko-ekonomske situacije koja je pogodila cijeli svijet pa tako i nas’, stoji na početku službenog priopćenja napisanog na ružičastoj podlozi i objavljenog na stranici brenda Bela Glow. Nažalost, na takvu smo se odluku odlučile zbog nemogućnosti nabave kvalitetnih sastojaka i povećanja cijena sirovina koje koristimo u našoj proizvodnji. Iako smo pokušavale pronaći kvalitetnu zamjenu za određene sirovine, to nije bilo moguće. Htjele smo zadržati našu kvalitetu od početka, no zbog trenutnih okolnosti, to ne bi bilo lako. Želimo vam se zahvaliti na vašoj vjernosti, inspiraciji i podršci koju ste nam pružili od samog početka osnivanja brenda Bela Glow i poručiti da je itekako moguće da prijateljice mogu imati i uspješnu suradnju.’, poručile su  vlasnice brenda Tia Mamić i vizažistica Lada Mitrašinović te dodale i kako će proizvodi biti dostupni na službenom webu i na prodajnim mjestima do isteka zaliha.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELA GLOW (@bela_glow__)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELA GLOW (@bela_glow__)


Foto: Instagram

Slični članci