Make your day different

Logo Cover

‘The Luckiest Girl Alive’ novi je Netflixov adut koji je oduševio publiku! Surova, napeta i realna radnja neće vas ostaviti ravnodušnima

Dugo iščekivani filmski naslov ‘The Luckiest Girl Alive’ prošloga tjedna stigao je na streaming platformu Netflix i u kratkom roku osigurao svoje mjesto u top deset najgledanijih filmova u Hrvatskoj. Napeta dramska priča nastala je prema istoimenom romanu autorice Jessice Knoll, koji je 2015. godine proglašen bestsellerom, a glavnu ulogu tumači Mila Kunis. Uzevši u obzir i visoke ocjene, kako od strane publike, tako i filmskih kritičara, riječ je o naslovu koji se isplati pogledati…

Otkako je 7. listopada stigao na Netflix, misteriozni triler ‘The Luckiest Girl Alive’ ne silazi s liste najgledanijih filmskih naslova. Prema podacima analitičke tvrtke Flix Patrol, u Hrvatskoj je trenutačno prvi u trendingu filmova.

@tvycotufasenelsofa

Radnja filma prati život uspješne novinarke Ani FaNelli, koju tumači Mila Kunis. Ani živi ispunjen život, urednica je prestižnog modnog magazina i zaručena je za muškarca svojih snova.

@milakuniisx

Do vjenčanja je preostalo samo šest tjedana, a uz veliko uzbuđenje oko samih priprema za ceremoniju, Ani željno iščekuje vijest o novom poslu u The New York Timesu. Međutim, kada dobije poziv od redatelja koji snima dokumentarni film o pucnjavi koju je preživjela u školi kao tinejdžerica, otkrivamo kako je njezin život daleko od predstavljene idile.

@milakuniisx

Specifična, pomalo surova i teška tematika zasigurno će vas prikovati za male ekrane!

 

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci