Make your day different

Logo Cover

Teddy bear torbica Zarinog sestrinskog brenda preplavila je Instagram i postala predmet žudnje, a neodoljivo podsjeća na hit model s potpisom Bottege Venete

U moru trendova koji su zavladali ulicama ove sezone shearling ili takozvano teddy bear umjetno krzno izdvojio se kao jedan od najpopularnijih. Osim na kaputima, ovčje runo stiglo je na police dućana i kroz razne druge komade, a u kolekciji španjolskog brenda COS torbica od tog materijala izazvala je pomamu među modnim ovisnicama. Cijena ovog šarmantnog dodatka nije visoka, stoga ne čudi da se svaki put iznova rasproda čim se vrati u web shop Zarinog sestrinskog brenda…

Uz trenirke ove sezone na sam vrh ljestvice najpopularnijih trendova popelo se i shearling krzno, odnosno toplo ovčje runo. To najbolje potvrđuje podatak da je potražnja za komadima od tog materijala porasla za nevjerojatnih 73 posto.

COS

Za razliku od prethodnih sezona, kada smo teddy bear umjetno krzno nosili samo na kaputima, ove godine posebno su traženi i modni dodaci od ovčjeg runa, a jedan je u kratkom roku zaradio status predmeta žudnje.

Radi se o vrećastoj torbici s potpisom španjolskog high street brenda COS koja je već preplavila Instagram. To i ne čudi, s obzirom na činjenicu da se prodaje po pristupačnoj cijeni, ali i s lakoćom uklapa u svačiji stil.

COS, 79 €

Prema podacima globalne modne platforme Lyst, u posljednjih tjedan dana teddy bear torbica iz kolekcije Zarinog sestrinskog brenda bila je uvjerljivo najtraženiji model, a osim mekanog umjetnog krzna krasi je i pristupačna cijena od 600 kuna (79 eura).

 

Ovaj modni dodatak trenutno je u potpunosti rasprodan, a svaki put kada se ponovno pojavi na web shopu popularnog high street brenda, nestane brzinom svjetlosti.

@looxlikecarrie

Mnogi će se složiti da COS-ova torbica dizajnom neodoljivo podsjeća na hit model pod nazivom The Pouch koju potpisuje talijanski modni velikan Bottega Veneta, a to je još jedan od razloga zašto je u tako kratkom roku pobudila velik interes među zaljubljenicama u modu.

COS-ova teddy bear torbica već je preplavila Instagram, a evo s kojim je modnim komadima it djevojke najradije spajaju u svakodnevnim prilikama:

@annamaradan
@lombardvalentin
@bohemic_official
@astylingstory
@looxlikecarrie
@looxlikecarrie
@annamaradan
@astylingstory
@bohemic_official
@astylingstory
@ninaamarias
@looxlikecarrie

Foto: Instagram / COS

Slični članci