Make your day different

Logo Cover

Tatjana Jurić već dugo nije izgleda ovako šik! Vibrantnim stajlingom pokorila je Kuala Lumpur, a ondje uživa s još dvije poznate Hrvatice

Mnogi poznati Hrvati odlučili su niske temperature Lijepe Naše zamijeniti toplijim krajevima. Među njima je i radijska voditeljica Tatjana Jurić, koja je za svoj odmor odabrala egzotični Kuala Lumpur. Popularna radijska i televizijska voditeljica na društvenim mrežama pratiteljima je pokazala čari glavnog grada Malezije koji nikad ne spava, a pohvalila se i mrak outfitom koji odiše orijentalnom vibrom. Haljinu od pletiva, nosivu u svim prilikama, voditeljica je začinila minijaturnom torbicom koju bi mnoge fashionistice poželjele u svojoj kolekciji, a prava senzacija bile su i ‘nespojive’ sandale s vrtoglavo visokom platformom…

Tatjana Jurić, jedna od omiljenih radijskih voditeljica, trenutačno boravi u glavnom gradu daleke Malezije, a ondje joj društvo prave još dvije poznate dame s hrvatske medijske scene.

Zgodna 40 – godišnja voditeljica radija bravo! u Kuala Lumpur je stigla u društvu novinarki Ane Radišić i Mije Kovačić, a u posljednjoj objavi u prvom planu našao se njezin fenomenalan stajling koji objedinjuje naizgled nespojive komade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

‘Od hindu hrama u pećini, preko džamije do Chinatowna, nema gdje danas nismo bili. Primijetite molim da je ista krpa od cijelog dana sada na – glavi. Žena se mora snaći. Lagana večera i laku noć’, poručila je jedna od omiljenih radijskih i televizijskih voditeljica.

Simpatična voditeljica pozirala je u pletenoj haljini koju krasi upečatljiva lila boja, a sudeći prema kolekcijama popularnih brendova za proljeće i ljeto, ova nježna nijansa ljubičaste biti će jedna od boja koja će obilježiti nadolazeće mjesece.

Patrizia Pepe, 248 €

Konkretno, radi se o modelu s potpisom talijanskog brenda Patrizia Pepe, a cijena joj iznosi 248 eura.

Voditeljica je stajling upotpunila efektnim modnim dodacima, pa je tako posegnula za crnom maramom s paisley uzorkom koju je zamotala oko glave, a nezapaženo nije prošla niti minijaturna bijela torbica.

Patrizia Pepe, 298 €

Model koji podsjeća na trenutačno najpopularniju torbicu francuskog dizajnera Simonea Portrea Jacquemusa također potpisuje poznati talijanski brend, a za nju je potrebno izdvojiti nešto manje od 300 eura.

Mrak look voditeljica je zaokružila smaragdno zelenim sandalama s vrtoglavo visokom platformom koje trenutačno proživljavaju svojih pet minuta slave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Među društvom s kojim je Tatjana Jurić otputovala u ‘urbanu džunglu koja nikad ne spava’ su voditeljice Mia Kovačić i Ana Radišić, koje su na društvenim mrežama također podijelile nekoliko bajkovitih prizora koji oduzimaju dah.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Radisic ☁️💫 (@anaradisic)

Poznate prijateljice dane provode u obilasku turističkih atrakcija, dok su večeri rezervirane za izlaske i hedonističko uživanje u jelu i piću.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci