Make your day different

Logo Cover

Tatjana Jurić ponovno solira! Ljubav s Ivanom Zubakom nije izdržala ni iz drugog pokušaja, a bez zadrške otkrila je razloge zbog kojih je razvrgnula zaruke

U posljednje vrijeme sve se glasnije šuškalo kako je ljubavnoj priči Tatjane Jurić i poduzetnika Ivana Zubaka došao kraj. Radijska voditeljica nedavno je viđena bez zaručničkog prstena kojeg je prije redovito nosila, a sada je potvrdila da je raskinula zaruke članom uprave Zubak Grupe i odlučila krenuti svojim putem…

Radijska voditeljica Tatjana Jurić vješto izbjegava govoriti o svom privatnom životu, no ovog je puta napravila iznimku i potvrdila glasine koje već neko vrijeme kruže gradskim kuloarima. Naime, posljednjih mjeseci sve glasnije se šuška kako je 38-godišnja bivša manekenka prekinula dugogodišnju vezu s poduzetnikom Ivanom Zubakom za kojeg je bila i zaručena.

@tatjana_juric

‘Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira’, izjavila je za Slobodnu Dalmaciju zgodna Tatjana na čijoj ruci već duže vrijeme ne sjaji zaručnički prsten koji je inače redovito nosila.

 
 

Uprkos tome što je okrenula novu životnu stranicu i ponovno uživa status solerice, radijska voditeljica nije izgubila vjeru u ljubav: ‘Naravno da vjerujem u ljubav! Za sve šta vaja, moraš imat force, zar ne!?’.

@tatjana_juric

Tatjana Jurić i Ivan Zubak upoznali su se još 2009. tijekom snimanja jednog RTL-ovog priloga. Nakon dugih sedam godina među njima se rodila ljubav, a tada ih se često moglo sresti zajedno na zagrebačkoj špici. Ipak, početkom 2018. iznenada su prekinuli vezu. Radijska voditeljica tada je proživljavala neke od najtežih životnih trenutaka, jer je njezina majka bila u terminalnoj fazi Alzheimerove bolesti. Iako o tome nije puno govorila u medijima, mnogi su pretpostavljali kako je član uprave Zubak grupe izostao s podrškom i razumijevanjem kada je njegovoj, sad već bivšoj partnerici to bilo najpotrebnije.

 
@tatjana_juric

Nakon kratke pauze par je odlučio svojoj ljubavi dati drugu šansu. Protekle veljače zajedno su putovali u Veneciju povodom njezinog 38. rođendana, a zajednička fotografija na Instagramu otkrila je njihovu slatku tajnu. Ipak, čini se kako im ni drugi put njihova ljubav nije mogla izdržati sve izazove, uspkros činjenici da su se čak i zaručili.

‘Bolest moje majke, pa u konačnici i njezin odlazak, meni je osobno donijela golemo emotivno sazrijevanje. Kažu da osoba tek odlaskom roditelja u potpunosti odraste, i to je u mnogočemu upravo tako’, pojasnila je sada Tatjana Jurić, referirajući se na to koliko ju je majčina smrt promijenila i učinila emocionalno zrelijom.

Foto: Instagram

Slični članci