Make your day different

Logo Cover

Tatjana Jurić, Izabel Kovačić i Ivana Petković Čevra u maniri holivudskih zvijezda plijenile glamurom na crvenom tepihu u Veneciji

Drugi dan 80. izdanja venecijanske Mostre bio je rezerviran za svečanu premijeru biografskog filma ‘Ferrari‘. Nastao pod redateljskom palicom Michaela Manna, sa Adamom Driverom u ulozi osnivača kultnog brenda automobila, film ‘Ferrari’ privukao je brojne, uključujući i domaće dame iz regije koje su prošetale crvenim tepihom: radijska i televizijska voditeljica i novinarka Tatjana Jurić, poslovna žena Izabel Kovačić, glumica Milena Radulović, novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović te model Aleksandra Bogdanska.

Druga večer festivala protekla je u premijeri filma ‘Ferrari’, redatelja Michaela Manna koji će u naša kina stići u prosincu.
Na premijeri su mu se pridružili Adam Driver koji tumači Enza Ferraria i Patrick Dempsey kojemu je pripala uloga Piera Taruffia. Nakon premijere filma gosti su nastavili druženje u intimnoj atmosferi uz večeru u hotelu Belmond Cipriani.

.

Armani beauty time je potvrdio svoju ponovnu suradnju na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji kao službeni beauty sponzor povodom 80. izdanja festivala, koji se održava od 30. kolovoza do 9. rujna 2023. Armani beauty već šestu godinu zaredom pruža usluge službenog šminkanja gostiju festivala, među kojima su i poznati koji će prošetati crvenim tepihom.

.

Dugogodišnja suradnja Armani beauty s Venecijanskim međunarodnim filmskim festivalom La Biennale di Venezia
nastavlja jačati odnos brenda sa svijetom filmskog stvaralaštva, slaveći ljubav Giorgia Armanija prema filmu. Tijekom godina, dizajner je kreirao kostime za mnoge nezaboravne filmove, uključujući, najpoznatiji, Američki žigolo (American Gigolo) iz 1980., za koji je Giorgio Armani dizajnirao garderobu za Richarda Gerea.

Ovogodišnjem filmskom festivalu uz mnogobrojna svjetska lica, pridružila su se i poznata lica iz naše regije.

.

U pratnji Couture Brands Engagement Managerice za L’Oreal Adria-Balkan Ivane Petković Čevra, na ovogodišnjem je događanju gostovala radijska i televizijska voditeljica i novinarka Tatjana Jurić, poslovna žena Izabel Kovačić, glumica Milena Radulović, novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović te model Aleksandra Bogdanska.

Tatjana Jurić
.

Foto: promo


Slični članci